Jong meisje zorgt voor verwarring online: ‘Ik dacht dat dat je opa was’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Nicole Downs deelde nieuws over haar relatie met Michael, die 33 jaar ouder is dan zij, op TikTok en ontving vele reacties.

Een jonge vrouw zegt dat ze zich geen leven zonder haar partner kan voorstellen, ondanks het leeftijdsverschil. Haar partner, Michael, is 54 jaar terwijl zij 22 is.

Toen Nicole Michael ontmoette, was ze 18 en hij was 51. Het paar is nu ongeveer drie jaar samen en heeft hun relatie openbaar gemaakt.

Nicole, aanvankelijk terughoudend om over hun relatie te praten, heeft nu hun liefde op TikTok aangekondigd.

Op TikTok deden ze een filmpje waarin ze een symbolisch gebaar maakten en dat zorgde voor opmerkingen, waarbij velen dachten dat ze familie waren.


“We zijn gelukkig samen, ondanks wat andere mensen misschien denken,” vertelde Nicole in een video op TikTok.


“Ik zou mijn leven niet kunnen voorstellen als we elkaar nooit zouden ontmoeten. We zijn in 2018 begonnen met daten,” zei ze.


Vervolgens vertelde ze dat ze al drie en een half jaar samenwoonden, en beschreef hen als “beste vrienden. We hebben samen één kat, Grizzy. Gelukkiger en hechter dan ooit,” zei ze.


Na het bekijken van Nicole’s video, waarin ze vertelde over hun relatie met een leeftijdsverschil van 33 jaar, dachten velen dat Michael haar vader was, of zelfs haar opa. Een persoon schreef:


Een van hen zei dat het je vader was voordat ik naar het onderschrift keek.” En een ander zei: “Ik dacht echt dat dat je opa was.”

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound – uhurayedits

Sommigen gaan wel heel erg ver met hun opmerkingen na deze video!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven