Gozer laat in Turkije zijn tanden opknappen: Resultaat is om te janken!

WhatsApp Image 2024 05 03 at 141435jpeg

In de wereld van cosmetische ingrepen is tegenwoordig bijna alles mogelijk. Voor wie op zoek is naar betaalbare opties lijkt Turkije een populaire bestemming te zijn.

In Turkije worden behandelingen zoals het plaatsen van facings aangeboden voor minder dan de helft van de prijs die je in Nederland zou betalen.

Belgische vrouw wordt op eerste dag ontslagen: Bedrijfsleider vind haar tanden lelijk!

Facings, met afslijpen van een deel van de eigen tanden en het plaatsen van op maat gemaakte ’tandjes’, resulteren vaak in een stralende glimlach en worden gezien als haute couture van de tandheelkunde.

Echter, niet altijd verloopt alles volgens plan. Soms moeten cliënten voorafgaand aan definitieve facings rondlopen met tijdelijke ‘haaientandjes’, wat voor verrassingsreacties kan zorgen.

Harry, een man die deze tijdelijke tanden kreeg, vond het zo vermakelijk dat hij besloot het hele proces te filmen.

Zijn zelfgemaakte video toont hoe Harry grapjes maakt met zijn tijdelijke tanden voordat het definitieve resultaat wordt onthuld.

Helaas bleken de definitieve facings van Harry problematisch; zijn boventanden verkleurden snel, waardoor hij een ongelijkmatig gekleurd gebit kreeg dat hij omschreef als een “Duo Penotti” gebit.

In Turkije, waar veel klinieken ‘garantie tot de deur’ bieden, kan het corrigeren van zulke fouten een dure aangelegenheid zijn.

De beelden van Harry’s gebitsprobleem benadrukken de risico’s van goedkope cosmetische behandelingen in het buitenland.

Dit incident benadrukt het belang van grondig onderzoek voorafgaand aan het kiezen van cosmetische ingrepen.

Voordat men besluit om dergelijke ingrepen te ondergaan, is het belangrijk om te overwegen, vooral in landen waar de nazorg mogelijk te wensen overlaat.

@bigharryuk heeft echt mijn tanden verknald deze keer😩😱 #turkey🇹🇷 #turkeyteeth #veeners #dentist ♬ Level Up – Ciara

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven