Na elf jaar doet vrouw bizarre ontdekking: Zo staat zij in de telefoon van haar vriend!

foontje 1jpg

De mobiele telefoon is tegenwoordig een cruciaal onderdeel van ons dagelijks bestaan en we kunnen er niet meer zonder.

Van een simpel communicatiemiddel is de smartphone geëvolueerd tot een multifunctioneel apparaat dat ons bijstaat in uiteenlopende taken, van navigatie en financiën tot gezondheidsmonitoring en sociale interacties.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

Hoewel het beheren van contacten nog steeds een van de hoofdfuncties van elke telefoon is, kan de contactenlijst soms verrassingen in petto hebben, niet alleen vanwege de namen maar ook door de manier waarop ze zijn opgeslagen.

Een intrigerend voorbeeld hiervan is het verhaal van een vrouw die na elf jaar relatie een onverwachte ontdekking deed over hoe haar partner haar in zijn telefoon had opgeslagen.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

De vrouw was duidelijk verrast en leek behoorlijk teleurgesteld nadat ze deze ontdekking had gedaan.

In de onderstaande video deelt ze hoe haar partner haar heeft opgeslagen in zijn contactenlijst, wat stiekem best grappig is.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

Wij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig hoe jullie je partner hebben opgeslagen in jullie contactenlijst, met een koosnaampje of iets anders?

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven