Dit megabedrag verdient Yvonne Coldeweijer per maand met het verspreiden van roddels!

WhatsApp Image 2024 05 02 at 181216jpg

Er is aangekondigd dat Yvonne Coldeweijer, bekend om haar roddelcontent op Instagram, niet langer gratis roddels zal delen op haar sociale media.

Vanaf nu biedt ze haar sappige roddels alleen nog aan achter een betaalmuur. Ze heeft een speciale website gelanceerd waar fans zich kunnen abonneren om toegang te krijgen tot haar exclusieve content.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

Met abonnementskosten van 9 euro per maand of een voordeliger jaarlijks tarief, ontvangen volgers dagelijks, wekelijks of maandelijks updates. Deze verandering markeert een nieuwe fase in haar carrière, waarbetaalde content de norm wordt.

Yvonne Coldweijer maakt heftig besluit bekend: ‘Met pijn in mijn hart’

Met deze ommezwaai heeft Coldeweijer haar Instagram-profiel veranderd van een roddelplatform naar een meer persoonlijke ruimte waar ze haar leven als influencer deelt.

Yvonne Coldeweijer plaatst foto online van man die haar heeft opgelicht: ‘Ik krijg nog 5500 euro’

Na de aankondiging is een daling van 91.000 volgers opgetreden, wat aangeeft dat velen meer interesse hebben in roddels over beroemdheden dan in haar persoonlijke berichten.

Yvonne Coldeweijer deelt grootste nieuws van dit jaar: Dat hadden we even niet verwacht!

Ondanks de daling lijkt het nieuwe businessmodel van Coldeweijer succesvol. Volgens data van Reality.FBI heeft ze al 4.271 betalende abonnees, wat resulteert in een maandelijkse omzet van ongeveer 38.225 euro.

Naast haar betaalde roddelplatform heeft Coldeweijer ook een podcast en een kledingwebshop, waardoor ze verschillende inkomstenbronnen heeft.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

Dit laat zien dat er nog steeds vraag is naar exclusieve content, zelfs als daar een prijskaartje aan hangt. Fans van celebrity nieuws lijken bereid te betalen voor hun dagelijkse roddelbehoefte, net zoals sommigen betalen voor exclusieve foto’s van beroemdheden zoals Famke Louise.

Yvonne Coldweijer maakt heftig besluit bekend: ‘Met pijn in mijn hart’

Coldeweijer’s succes met haar abonnementsdienst bevestigt dat de markt voor betaalde content, zelfs in nichecategorieën, nog altijd actief is.

Yvonne Coldeweijer plaatst foto online van man die haar heeft opgelicht: ‘Ik krijg nog 5500 euro’
auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven