Andre Hazes speelt openkaart over Rachel: ‘Als mijn moeder kwaad zou willen’

WhatsApp Image 2023 11 16 at 220329jpeg

Tijdens een interview op de Belgische televisie onthulde André Hazes dat hij wellicht zijn artiestennaam zou moeten wijzigen als zijn moeder, Rachel, daarom zou vragen.

Het was een kwestie van tijd: Rachel en Andre breken definitief met elkaar!

De zanger is vooral bekend onder zijn achternaam ‘Hazes’, die niet alleen zijn artiestennaam is, maar ook een geregistreerd merk dat in handen is van zijn moeder.

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: ‘Monique was mij spuugzat’

Tijdens zijn optreden in de talkshow ‘De Tafel van Gert’, gehost door Gert Verhulst, legde André Hazes uit:

Niet normaal wat een geld: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

,,Als mijn moeder echt boos zou worden, zou ik gedwongen worden mijn artiestennaam te veranderen, terwijl het toch mijn eigen naam is”, lichtte André toe.

Andre Hazes gaat flink door het stof: ‘Ik was op dat moment heel boos op jou’

Hij voegde eraan toe dat hij niet weet hoeveel zijn moeder verdient met het merk ‘Hazes’, maar vermoedt dat het aanzienlijk is. “Het is niet nodig om medelijden met haar te hebben,” voegde hij eraan toe.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

André benadrukte dat hij zelf geen financieel voordeel haalt uit de merknaam en dat hij hard moet werken voor zijn inkomen.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

,,Daarom moet ik op tournee. Ik moet echt hard werken,” verklaarde hij. Deze kwestie maakt deel uit van een bredere juridische strijd binnen de familie, die ook André’s zus Roxeanne omvat.

Roxeanne Hazes haalt uit naar haar ouders: ‘vaak onveilig en geen kind gevoeld’

De onenigheid gaat over het recht van hun moeder om zichzelf erfgenaam te noemen van André Hazes senior, hoewel dit officieel niet correct is, maar door de rechtbank is erkend. Roxeanne heeft een bodemprocedure gestart om dit opnieuw te laten beoordelen.

Spanningen lopen hoog op: Nare ervaring voor Roxeanne Hazes in club!

Hoewel de relatie tussen André en zijn familie, inclusief zus Roxeanne, complex is, heeft hij onlangs aan RTL Boulevard laten weten dat er verbetering in zit. ,We drinken niet dagelijks koffie samen, maar het contact is heel goed,” deelde hij mee.

Belangrijke stap voor Andre en Roxeanne: ‘Dit moest echter zo geheim blijven’
auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven