Monique Smit geeft antwoord op veelgestelde vraag: ‘Kom er zelf ook niet altijd uit’

WhatsApp Image 2024 04 16 at 200047jpg

Onder haar volle schema van optredens zowel nationaal als internationaal, blijven haar volgers bewondering tonen voor hoe ze alles in balans weet te houden.

Monique deelt eerlijk: Velen vragen me hoe ik alles geregeld krijg. Eerlijk gezegd, soms weet ik het zelf ook niet, ondanks de uitdagingen blijft ze optimistisch.

Haar volgende dag staat alweer gevuld met repetities in de ochtend en een fotoshoot in Almelo later op de dag.

In de afgelopen elf dagen moest ik elke dag optreden. Gelukkig kan mijn stem dat goed aan, vertelt ze verder.

Monique benadrukt de hulp die ze krijgt van haar moeder: Mijn moeder is een engel; ze heeft ons wasgoed gestreken en al teruggebracht vanavond. Zonder haar zou ik dit niet kunnen bolwerken, zegt ze dankbaar.

Op de vraag of ze een nanny heeft, antwoordt Monique: Nee, die luxe heb ik niet, maar als ik meer ruimte thuis had…

Monique, al meer dan tien jaar samen met haar partner Martijn Molleman, herziet haar kijk op trouwen.

Wat betreft het huwelijk deelt ze nu andere gedachten: Vroeger zou ik direct ‘ja’ zeggen op een huwelijk, maar nu hoeft dat van mij niet zo nodig meer.

Een groot feest geven lijkt me wel leuk, maar zonder al die extra poespas, onthulde ze in een interview met weekblad Weekend. Deze verandering van hart weerspiegelt hoe haar prioriteiten door de jaren heen zijn verschoven.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven