Action niet meer de goedkoopste: Deze nieuwe concurrent verovert ons land!

acti 1jpg

Goed nieuws voor de trouwe klanten van de bekende keten Action, want er is nu een nieuwe concurrent die vergelijkbare producten aanbiedt tegen bodemprijzen.

Consumenten zullen hier blij mee zijn, maar bij Action zal dit nieuws waarschijnlijk minder goed vallen.

De reputatie van Action als de koopjeswinkel waar je diverse producten tegen (redelijk) betaalbare prijzen vindt, blijft al jaren standhouden.

Van huishoudartikelen tot cosmetica, speelgoed, glaswerk, tuingereedschap en verfbenodigdheden, je vindt het allemaal bij Action.

Ook telefoonaccessoires zoals laadkabels en koptelefoons zijn ruim vertegenwoordigd in hun assortiment. Kortom, bij Action is alles te vinden.

Echter, sinds een tijdje heeft Action er een geduchte concurrent bij: de winkelketen ‘Die Grenze’ die snel terrein wint op de Nederlandse markt.

Deze keten biedt hoogwaardige producten aan tegen vriendelijke prijzen, wat aansluit bij de behoeften van veel consumenten.

Die Grenze, ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), is een Nederlands bedrijf dat zijn eerste vestiging opende in Denekamp in 2007.

Met 53 vestigingen verspreid over Nederland, is het bedrijf sindsdien snel gegroeid.

Met hun groeiende klantenbestand en omzet brengt Die Grenze enige onrust bij Action teweeg. Zal Die Grenze binnenkort de titel van de goedkoopste overnemen?

Geen verrassing dus dat Action vandaag heeft aangekondigd de prijzen van maar liefst 2.500 producten te verlagen. De concurrentiestrijd tussen deze twee ketens lijkt alleen maar heviger te worden.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven