Man (27) smoorverliefd op 74-jarige: ‘Ik ben dol op haar lekkere achterwerk’

lie 1jpg

Leefijdverschillen in relaties zijn tegenwoordig niet meer zo bijzonder. Meestal kiezen oudere mannen voor jonge schoonheden, maar er zijn ook uitzonderingen op die regel.


Ze is perfect voor mij“, zegt de 27-jarige Devon Aubrey over zijn relatie met de 74-jarige Kathy Jenkins, met wie hij binnenkort trouwt.


Kathy is met pensioen en werkte vroeger als serveerster, terwijl Devon momenteel bij Walmart in een lagere positie werkt.


Na 4 maanden correspondentie online ontmoetten Devon en Kathy elkaar voor het eerst in het echt.


Tijdens hun eerste ontmoeting vond Devon dat Kathy er beter uitzag dan op de foto’s, en dit wekte zijn interesse.


Ondanks zijn zorgen dat hij Kathy niet zou imponeren vanwege zijn lengte, ontstond er meteen een wederzijdse klik tussen hen.


Ondanks hun leeftijdsverschil hebben Katie en Devon besloten om een relatie op te bouwen en trekken ze zich niets aan van mogelijke veroordelingen van de maatschappij.


Toen Devon aan zijn moeder over de relatie met Kathy vertelde, dacht ze eerst dat hij een grap maakte.


Hoewel de meeste kinderen van Jenkins positief waren over de relatie van hun moeder met haar nieuwe partner, was één dochter het er niet mee eens omdat Devon veganist is.


Devon zegt: “We maken geen ruzie, we lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me”.


Er wordt vaak gedacht dat Kathy rijk is vanwege haar jonge minnaar, maar financieel gezien is ze niet zo welgesteld.


De 74-jarige Kathy zegt openhartig: “Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn”.


Het stel gelooft dat als je van iemand houdt die ouder is, je een risico moet durven nemen en moet doen waar je gelukkig van wordt.


auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven