Gordon erg verdrietig door nare woorden: ‘Het deed echt pijn’

goorr 1jpg

Uit een fragment van zijn realityserie dat hij op Instagram deelde, blijkt dat Gordon zeer geraakt is door de harde woorden van Johan Derksen. Hij reageert emotioneel met de woorden: “Het raakte me recht in mijn ziel.”

In de aanstaande aflevering van Gordons realityserie is een fragment te zien van Vandaag Inside waarin Johan Derksen scherp uithaalt naar de zanger.

“Die man is ten einde raad. Dat is een patiënt en alles mislukt,” verklaart Johan in de televisie-uitzending, verwijzend naar Gordons programma Down the Road, waarin de zanger met jongeren met het downsyndroom op roadtrip ging.

Johan Derksen over zijn afwezigheid:

Johan voegt eraan toe: ”En dan heeft hij een programma waar hij goedkoop kan scoren over de ruggen van kinderen met downsyndroom en dan krijgt hij daar weer kritiek op en dan heeft hij het idee dat heel Nederland tegen hem is.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Gordon toont in zijn serie duidelijk aangedaanheid over deze uitspraken. “Johan heeft ook gezegd bij seizoen 1, van: ‘Als hij maar niet aan ze gaat zitten’. Nou, dan raak je me recht in mijn ziel,” zegt hij.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Vervolgens uit de zanger zijn frustratie zonder terughoudendheid: “Wat een mongool, echt. Wat een ongelofelijk stuk vreten als je dat over iemand zegt.”

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

In zijn serie reageerde Gordon ook op de kritiek die hij ontving van columniste Angela de Jong in de eerste aflevering.

Hij reageerde hierop door haar onder andere te omschrijven als “volgevreten kop”. Angela nam de uitspraken van Gordon echter luchtig op.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

”Nee, weet je: Gordon zegt – en dat is zijn goed recht: ‘Ik hou mijn mond niet meer en ik zeg wat ik op m’n lever heb.’”

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

”Ja, dat doe ik ook in mijn columns en als ik zijn docusoap zie en ik erger me er plat gezegd dood aan… dan zal ik dat blijven benoemen,” merkte Angela op in Goedemorgen Nederland. “Pech voor Gordon.”

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

1. Gordon uit zijn frustratie openlijk.
2. De emotionele reactie van Gordon is diepgaand.
3. Gordon drukt zijn diepste gevoelens uit.
4. Dit kan nog een vervolg krijgen.
5. Gordon is diep getroffen door deze heftige reactie!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven