Katja Schuurman’s vader heeft er genoeg van: ‘Het is zinloos’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 182725jpg

Er zijn recentelijk veel nepaccounts actief op sociale media die zich voordoen als Katja Schuurman.

In reactie op deze situatie uitte haar vader, Wim Schuurman, zijn frustratie afgelopen weekend. Hij zei: “Er is geen beginnen aan,” doelend op de vele nepaccounts.

Katja Schuurman begint nieuw leven: ‘Ze zal voorzichtig zijn met het openbaar maken’

Dit gespreksonderwerp kwam naar voren nadat Katja een foto op Instagram plaatste waar ze samen met haar vader op te zien is.

Katja Schuurman doet opmerkelijke onthulling: ‘Dan kies ik voor het geld’

Onder deze post reageerde Wim liefdevol: “Was een heerlijke middag ❤️❤️❤️: heerlijk weer, heerlijk eten, kletsen, lachen en bovenal onze wederzijdse liefde. Ik ben een gelukkige papa! ❤️🙌”

Voormalig vlam Katja Schuurman doet onthulling: ‘Ze wilde wel zes keer per dag’

Er werd door een volger gevraagd of Wim zijn dochter.

Na te zijn ingelicht over de vele valse accounts die onder haar naam actief zijn, heeft Katja Schuurman nog niet gereageerd op de situatie.

Voormalig vlam Katja Schuurman doet onthulling: ‘Ze wilde wel zes keer per dag’

Er werd gemeld dat al twintig nepaccounts waren gerapporteerd, maar er was geen reactie van Wim ontvangen. Hij vermoedde dat dit hen niet interesseerde.

Voormalig vlam Katja Schuurman doet onthulling: ‘Ze wilde wel zes keer per dag’

Uiteindelijk reageerde Wim en liet weten dat zowel hij als Katja op de hoogte zijn van de nepaccounts, maar ervoor kiezen zich niet te richten op het rapporteren van deze profielen.

Katja Schuurman reageert op veroordeling Thijs Römer: ‘Laat hem niet vallen’

“We houden ons liever bezig met positieve dingen,” voegde hij toe. Katja zelf heeft nog niet gereageerd op de situatie.

1. De vader van Katja besluit toch te reageren op de situatie. 2. Het moge duidelijk zijn dat het voor frustratie zorgt bij hem! 3. Toch wil hij zich focussen op de positieve dingen! 4. Haar vader heeft zijn frustratie over de situatie geuit. 5. Ontzettend vervelend voor Katja maar ook voor haar familieleden!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven