Tatjana Simic deelt per ongeluk persoonlijk gesprek vanuit privéjet: ‘We gaan heel snel’

WhatsApp Image 2024 09 03 at 151804jpg

Tatjana Šimić, nog altijd een knappe blondine, liet onbedoeld een glimp zien van haar luxe leven via een Instagram Story.

Tijdens het tonen van de prachtige uitzichten vanuit het vliegtuig, was er per ongeluk een persoonlijk gesprek te horen tussen Tatjana, haar echtgenoot Lex van Hessen en een onbekende vrouw doordat ze vergat het geluid uit te zetten.

In het gesprek was onverwachts haar vliegangst te horen, terwijl Tatjana haar volgers meevoerde in de vliegervaring in de privéjet.

“Het voordeel is, ik kan je handje vasthouden,” zei Lex op een liefdevolle manier, wat het begin was van een zorgzaam gesprek.

In een verrassende wending vroeg een onbekende vrouw bezorgd en met duidelijke verbazing: “Is zij bang?” Het antwoord van Tatjana kwam zonder aarzeling: “Ja! Altijd.”

Er ontstond een luchtig gesprek toen de vrouw voorstelde om een Valdispert te nemen tegen de angst, waarna Tatjana reageerde:

“Heb ik gedaan.” Met een knipoog grapte ze even later: “We gaan als een raket,” terwijl het vliegtuig snel door de lucht schoot.

Een van de meest opvallende aspecten was de filosofische benadering van Tatjana ten opzichte van haar angsten. Terwijl ze de lucht filmde, deelde ze een uitspraak van haar moeder: “Mijn moeder zegt: als het je tijd is, ga je. En zo is het ook.”

In een moment van introspectie deelde ze met haar publiek: “C’est la vie.” Dit fragment ontsloot haar gedachten voor haar supporters en toont hoe ze, ondanks haar bezorgdheid, haar weg vindt door het leven, zelfs in haar meest luxueuze omgevingen.

1. Ze was vergeten de audio uit te schakelen, niet handig!
2. Haar volgers konden dus meeluisteren naar het gesprek…
3. Foutje en toen stond het gesprek dus online!
4. Een wel heel persoonlijk gesprek werd meegeluisterd door velen!
5. Tja niet heel erg handig dit, we weten in ieder geval iets meer over haar!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven