Vrouw heeft 43 operaties voor grote verandering: ‘Iraakse Barbie’

WhatsApp Image 2024 08 30 at 084108jpg

Een 29-jarige vrouw uit Bagdad, genaamd Dalia Naeem, heeft wereldwijd voor opschudding gezorgd met haar drastische verandering, waardoor sommigen haar nu omschrijven als de ‘Iraakse Barbie’.

Met maar liefst 43 cosmetische ingrepen heeft Dalia haar uiterlijk compleet veranderd en is nu te vergelijken met de iconische pop, inclusief platinablond haar en opvallende gezichtskenmerken.

De verandering, die haar een aanzienlijk bedrag heeft gekost, heeft geleid tot zowel bewondering als kritiek.

Op Instagram heeft ze momenteel meer dan 996.000 volgers, en ook op TikTok heeft ze de aandacht van meer dan 43.900 volgers.

De meningen over haar nieuwe look zijn verdeeld. Terwijl sommigen haar bewonderen voor haar gedurfde keuze, zijn er anderen die haar uiterlijk omschrijven als ‘Zombie’ of ‘Duivel Barbie’.


In een video met haar make-upartiest deelde Dalia recent haar nieuwste look. De make-upartiest complimenteerde haar met de woorden: “Je ziet er zo mooi uit, mijn liefste. Net als Barbie.”


Dalia, die nu opvalt door haar kleine neus, volle lippen en dikke wenkbrauwen, reageerde enthousiast: “Jouw make-up is Barbie.”


Haar transformatie is het resultaat van verschillende cosmetische ingrepen die ze de afgelopen maanden heeft ondergaan, waaronder lipfillers en een borstvergroting.


Ondanks dat haar uiterlijk de bijnaam ‘Barbie’ heeft opgeleverd, roept het bij sommigen verdeelde reacties op. Dalia echter blijft trots op haar nieuwe look.

Er wordt gezegd dat Dalia naast haar actieve aanwezigheid op sociale media ook bekend is als presentatrice en actrice in Irak, waar ze in verschillende toneelstukken en televisieprogramma’s heeft gespeeld en aanzienlijke populariteit geniet.

Zij woont in de Adhamiyah-wijk van Bagdad en blijft haar carrière in de entertainmentindustrie verder uitbouwen.

Haar ingrijpende transformatie heeft niet alleen in Irak, maar ook internationaal veel aandacht getrokken en roept vragen op over schoonheidsnormen en de invloed van iconen zoals Barbie op ons schoonheidsideaal.

Voor Dalia lijkt de motivatie achter haar transformatie echter duidelijk te zijn: het nastreven van een ideaalbeeld dat zij bewondert.

Er zijn gemengde reacties op de verandering in Dalia’s uiterlijk. Terwijl sommigen haar nieuwe verschijning bewonderenswaardig vinden, uiten anderen bezorgdheid over de mate van verandering die ze heeft ondergaan.

Dalia Naeem, een 29-jarige vrouw uit Bagdad, heeft wereldwijd voor opschudding gezorgd met haar opmerkelijke transformatie, waardoor ze door sommigen…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven