Connie Witteman heel boos: ‘Ik vind het niet te verteren!’

WhatsApp Image 2024 08 28 at 111429jpg

Na het bekijken van een segment in RTL Boulevard, is Connie Witteman heel boos en vraagt premier Dick Schoof om actie te ondernemen.

Klachten over het voortbestaan van armoede in Nederland, terwijl er enorme bedragen naar het buitenland gaan, zijn uitgesproken door Connie Witteman. “De overheid moet zich diep schamen!”, luidt haar felle boodschap op Twitter.

Elk jaar besteedt RTL Boulevard een week aan een goed doel om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Dit jaar zamelen ze geld in voor kinderen die in armoede leven in Nederland. Alex van Keulen, bekend van het programma Kopen Zonder Kijken, was te gast om te praten over zijn ervaringen met armoede.

Connie Witteman woedend op de gemeente: ‘Dit kan toch niet waar zijn?’

Alex deelde openhartig over zijn jeugd in een groot gezin met tien kinderen, opgevoed door een alleenstaande moeder met een bijstandsuitkering.

Connie Witteman woest op de gemeente: ‘Dit kan toch niet waar zijn?’

Opgegroeid in een gezin met tien kinderen, een van de jongsten, zonder vader. Mijn moeder had gewoon een bijstandsuitkering en daar moest ze het mee doen.

Connie Witteman komt met DE tip om dikke kuiten soepel in laarzen te laten glijden!

Moeilijk, echt moeilijk. Het verschil merk je vooral als je naar de middelbare school gaat.

Connie Witteman schiet volledig uit haar slof: ‘zo naar de klote is geholpen’

Tijdens het gesprek werd een klassenfoto getoond waarop een jonge Alex zonder schoenen te zien was, iets wat Connie Witteman diep raakte.

Connie Witteman maakt gehakt van Gordon en haalt hard uit met deze foto!

Nog tijdens de uitzending uitte Connie haar verontwaardiging op Twitter. “De overheid moet zich diep schamen!”, schreef ze in hoofdletters.

Connie Witteman haalt uit naar Patricia Paay: ‘Ze is vreselijk aan het zeiken nu’

“Er wordt zoveel geld aan het buitenland gegeven. Dat dit nog bestaat in ‘ons’ land!” Haar verontwaardiging over de armoede in Nederland is groot.

Connie Witteman haalt uit naar Patricia Paay: ‘Ze is vreselijk aan het zeiken nu’

Connie uit haar onvrede over hongerige kinderen en het gebrek aan gratis maandverband voor meisjes in armoede in Nederland.


Ze pleit voor bezuinigingen op andere fronten, zoals het koningshuis. “De verbouwing van paleis Huis ten Bosch kostte 63,1 miljoen euro, toch?”


Met klem dringt ze erop aan: “Dit MOET écht door de overheid opgelost worden.”


Connie Witteman is buitengewoon verontwaardigd na het bekijken van een reportage in RTL Boulevard en doet een beroep op premier Dick Schoof…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven