Kim Feenstra in de problemen: Grote zorgen!

kfjpg

In een lastige positie bevindt Kim Feenstra zich momenteel, aangezien de gemeente Haarlemmermeer executoriaal beslag heeft gelegd op haar woning in Zwanenburg.

Er bestaat nu de mogelijkheid dat de gemeente op enig moment besluit om de woning te laten veilen, wat aanzienlijke financiële gevolgen kan hebben voor het model, zoals gemeld door BekendeBuren.

Een verkoop via veiling levert meestal een minder hoge opbrengst op dan een verkoop via de reguliere markt.

Dit zou kunnen betekenen dat Kim aanzienlijk minder opbrengt dan de werkelijke waarde van haar huis, wat een grote financiële tegenvaller zou zijn. De exacte reden voor het beslag is momenteel onbekend.

In 2018 kocht Kim de twee-onder-een-kapwoning voor 490.000 euro en liet er een hypotheek van 812.500 euro op vestigen.


Er zijn twee volledig zelfvoorzienende appartementen in de woning, elk met een eigen keuken en badkamer, waardoor ze geschikt zijn voor gasten.


Kim heeft naast de problemen met haar woning ook te maken met persoonlijke tegenslagen. Onlangs heeft ze onthuld dat haar relatie met Stanley Tailor, de vader van haar zoontje, een jaar geleden is beëindigd.


Dit stel was al sinds 2016 samen. Deze recente breuk maakt de situatie nog moeilijker voor Kim, die nu niet alleen het verlies van haar partner maar ook van haar huis moet verwerken.


Kim Feenstra bevindt zich momenteel in een benarde situatie, nu de gemeente Haarlemmermeer executoriaal beslag heeft gelegd op haar woning…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven