Martijn Krabbe en gezin genieten in Marokko: Dochter Jasmijn deelt foto’s online!

WhatsApp Image 2024 08 22 at 105746jpg

Te midden van een uitdagende tijd verblijven Martijn Krabbé en zijn gezin momenteel in Marokko, zo deelt dochter Jasmijn op Instagram mee.

Onder de titel “Famkantie” deelt Jasmijn Krabbé diverse vakantiekiekjes vanuit Marrakech.

Alle leden van het gezin lijken aanwezig te zijn in Marokko, hoewel Martijn niet te zien is op de foto’s. Zo is er bijvoorbeeld een gedekte tafel te zien voor vijf personen.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

In maart maakte Martijn bekend dat hij ziek is, maar de specifieke aard van zijn ziekte onthulde hij niet. In mei gaf de presentator een update over zijn gezondheid.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

“Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn,” zo schreef hij destijds op Instagram.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

”Er had veel erger kunnen zijn, maar het is nog te vroeg om te zeggen wat er precies aan de hand is.”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

”Mijn ziekte is momenteel mijn intimiteit en dat wil ik graag zo lang mogelijk zo houden. Hopelijk begrijp je dat.”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Recentelijk werd gemeld dat Martijn weer aan het werk is door tv-collega Bob Sikkes. “We hebben onlangs een aflevering opgenomen waar Martijn bij was, dus het gaat goed,” onthulde hij aan Shownieuws, zonder verder in te gaan op de details. “Hij praat er zelf niet veel over, en dat ga ik ook niet doen.”

Martijn Krabbé en zijn gezin doormaken een uitdagende tijd, maar Jasmijn Krabbé deelt op Instagram dat ze op dit moment…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven