Vriend plaatst onaardige foto van Tamara Elbaz online: ‘Lijkt op skelet met twee ballonnen’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 111148 1jpg

Farja Farvardin, die een Instagram-account heeft met 162.000 volgers, heeft een minder vleiende foto van Tamara Elbaz gedeeld, bekend uit The Real Housewives of Amsterdam, met een opmerkelijk bijschrift: “Een skelet met twee ballonnen.”

De foto werd gedeeld door Farja in een screenshot van een WhatsApp-groep waar ook Tamara Elbaz lid van is. In het bericht noemde hij haar ‘een skelet met twee ballonnen’, in verwijzing naar hoe ze eruitziet.

Tamara zelf leek niet erg van streek door de opmerking en reageerde met: “Voor 42 en een kind gekregen vind ik het niet slecht.”

Farja gaf aan verrast te zijn door de foto, vooral door de opvallende borstomvang van Tamara. “Ik schrok gewoon even van die enorme borsten,” reageerde hij.

Tamara antwoordde hierop door terug te slaan met de opmerking: “Ja, dat had ik altijd met jouw buik.”


In de recente aflevering van The Real Housewives of Amsterdam kwam naar voren dat Tamara Elbaz de afgelopen decennium niet in Nederland heeft verbleven, maar in België en Spanje heeft gewoond.


Maar onlangs is ze teruggekeerd naar Nederland. Vol enthousiasme deelde Tamara op Instagram: “HALLO AMSTERDAM! Eindelijk na tien jaar België en Spanje weer terug in mijn ouwe stadje.”


Ze was verrast dat ze zo snel een geschikt huis in de hoofdstad kon vinden.


“Ik ben nog steeds sprakeloos dat ik überhaupt een passende woning hier heb kunnen vinden,” voegde ze eraan toe.


Farja Farvardin, die op Instagram 162.000 volgers heeft, heeft kortgeleden een minder flatteuze afbeelding van Tamara Elbaz, bekend uit The…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven