Nederlandse Naomi filmt onbekend vliegend object vanuit vliegtuig: ‘Drie mensen hebben het gezien’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 110457jpeg

Een Nederlandse toerist genaamd Naomi bracht een aantal ontspannende dagen door op een strand in Spanje of Griekenland en keerde toen terug naar huis.

Tijdens haar terugvlucht van deze reis, genoot ze van een prachtige zonsondergang die ze vanuit het vliegtuigraampje kon zien. Natuurlijk wilde Naomi dit moment vastleggen en pakte meteen haar telefoon.

Terwijl ze de zonsondergang aan het filmen was, merkte ze iets vreemds op. Op de video is een mysterieus object te zien dat door de lucht zweeft.

Opvallend is dat Naomi tijdens het filmen van de zonsondergang lijkt het object niet op te merken, omdat ze het niet volgt met haar camera.

Pas later lijkt ze het opgemerkt te hebben, wat door sommige mensen verdacht wordt gevonden. Was het een echte UFO of had Naomi misschien een beetje te veel sangria gedronken?


Er wordt gesteld dat het onbekende object zou kunnen worden geclassificeerd als een UFO, afkomstig van de term “Unidentified Flying Object”.


In de Amerikaanse context worden soortgelijke gebeurtenissen soms aangeduid als “unidentified aerial phenomena” (UAP), wat wijst op ongeïdentificeerde luchtverschijnselen waarvan de herkomst op het moment van observatie onbekend is.


Kortom, alles wat door de lucht vliegt en niet onmiddellijk identificeerbaar is, kan worden gelabeld als een UFO.


Naomi twijfelt niet: zij is ervan overtuigd dat het geen gewone UFO was, maar een wezen van buiten deze wereld.

Volgens Naomi is haar overtuiging in buitenaardse wezens van een andere aard dan de wetenschappelijke definitie van leven op afgelegen planeten.

Ze visualiseert eerder kleine wezens die ons vanaf een andere planeet heimelijk bezoeken, vergezeld van vliegende objecten.

Ze beweert bewijs te hebben: “Ik heb het gedeeld op een forum waar veel wordt gesproken over UFO’s en buitenaardse wezens. Wezens, ik vermijd het labelen als buitenaards… Entiteiten waar wij geen weet van hebben.”

“Er zijn drie getuigen die het met eigen ogen hebben gezien.” Naomi is ervan overtuigd dat ze weet wat ze heeft waargenomen. Laten we eens kijken naar de beelden en ons eigen oordeel vellen.

Naomi, een Nederlandse toerist, genoot van een welverdiende vakantie op het strand in Spanje of Griekenland. Na een ontspannen verblijf…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven