Glennis Grace wil rol in bekende Nederlandse serie: ‘Zou grappig zijn toch?’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 103751jpg

Zangeres Glennis Grace heeft op Instagram laten doorschemeren dat een rol in de terugkeer van de serie Gooische Vrouwen haar wel wat lijkt.

Een nieuwe reeks van Gooische Vrouwen komt na dertien jaar weer op televisie, met onder andere Linda de Mol in de cast.

De nieuwe afleveringen gaan op 27 oktober in première. Op de Instagram van Shownieuws wordt fans gevraagd welke bekende Nederlander zij graag in de serie zouden zien, wat doet vermoeden dat er nog gastrollen vervuld moeten worden.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

“Wie van deze vier BN’ers zou jij een leuk gastrolletje geven en wat voor rol zou hij/zij moeten spelen?”, is de vraag. Glennis Grace, Martien Meiland, Frank Lammers en Olcay Gulsen worden genoemd als mogelijke kandidaten.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

In haar Instagram Stories deelde Glennis Grace een bericht met de tekst: “Zou lachen zijn toch?” .

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

Er zijn gemengde reacties onder fans. Terwijl velen Martien of Frank verkiezen, zijn er ook voorstanders van een rol voor Glennis in de serie.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

“Glennis natuurlijk! Met haar grote Amsterdamse waffel is zij bij uitstek geschikt als minnares van Martin,” reageert een enthousiaste kijker. Een andere volger grapt: “Glennis als caissière bij de supermarkt.”

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

Gooische Vrouwen, een serie over het leven van vier vriendinnen uit ‘t Gooi, was van 2005 tot 2009 populair op televisie.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Twee films volgden op de serie, die beide meer dan twee miljoen bezoekers aantrokken en behoren tot de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen decennia.


Eind 2024 maakt de populaire serie Gooische Vrouwen een comeback met een nieuw seizoen, en zangeres Glennis Grace heeft op…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven