Fans prijzen Patty Brard zonder make-up in badpak: ‘Kan haar niets schelen’

WhatsApp Image 2024 08 20 at 104148 1jpeg

Patty Brard geniet momenteel van de zon op Ibiza en laat duidelijk merken dat ze geen behoefte heeft aan negativiteit.

De 69-jarige tv-ster deelde op Instagram een stralende foto waarop ze te zien is in een badpak, helemaal zonder make-up.

Ondanks het ontbreken van make-up straalt Patty van geluk. Ze glimlacht van oor tot oor en lijkt heel comfortabel in haar eigen vel te zitten.

Haar fans uiten lovende reacties. Een volger zegt: “Prachtig zoals je bent, met of zonder make-up. Je trekt je nergens iets van aan, je bent geweldig.”

Opmerkelijke onthulling over liefdesleven Patty Brard: ‘relatie overgegaan in vriendschap’

Ook haar figuur oogst veel lof. “Wat zie je er geweldig uit! Wat een prachtig lichaam… Hoe doe je dat?! Ik ben enorm blij dat je zo gelukkig bent,” aldus een andere fan.

Deze dame doet boekje open over Patty Brard: ‘We hebben een liefdesrelatie met elkaar gehad’

Omdat Patty’s persoonlijke leven op dit moment soepel verloopt, straalt ze enorm. Haar dochter Priscilla staat op het punt om te trouwen, wat Patty’s leven nog stralender maakt.

Patty Brard maakt zich zorgen om zoontje Lil Kleine en Jaimy Vaes: ‘Ik kan er niet over uit’

De band tussen moeder en dochter is de afgelopen jaren sterker geworden, wat het aanstaande huwelijk nog specialer maakt.

Patty Brard krijgt duidelijk waarschuwing: ‘De waarheid is niet in het voordeel van haar’

Tijdens de ceremonie zal Patty zelfs een speciale rol vervullen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs), waarbij ze haar dochter en aanstaande schoonzoon in de echt zal verbinden. Patty neemt deze taak met trots en liefde op zich.

Patty Brard krijgt heftige waarschuwing van ex: ‘Als ze oorlog wil, kan ze oorlog krijgen’

Met deze foto vanaf Ibiza en de mooie momenten die in het vooruitzicht liggen, laat Patty zien dat ze volop van het leven geniet.

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

Haar zeventigste verjaardag staat voor volgend jaar op de planning en Patty is van plan om dit groots te vieren in de Ziggo Dome.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven