Schokkende beelden: Veelbelovende artiest Roxy Dekker valt hard op Lowlands!

WhatsApp Image 2024 08 19 at 101015 4jpg

In de Nederlandse muziekwereld wordt de zangeres Roxy Dekker steeds meer opgemerkt.

Haar muzikale reis begon in 2019 toen ze deelnam aan het Junior Songfestival als onderdeel van de groep 6TIMES.

Hoewel hun deelname aan het Junior Eurovisiesongfestival met het nummer “End of Time” niet succesvol was, betekende dit het begin van Roxy’s muzikale avontuur.

Sinds 2021 is Roxy solo bezig en deelt ze voornamelijk covers via platforms zoals TikTok. Haar nummers “Heimwee” en “Spijt” kregen snel veel aandacht dankzij sociale media.

In 2023 brak Roxy echt door met het nummer “Anne-Fleur Vakantie,” dat ontstond nadat ze haar TikTok-volgers vroeg om vier willekeurige woorden in te sturen. Met de woorden “kleuren,” …

Uit de woorden “zon,” “Ibiza,” en “spiegel” ontstond dit bekende lied.

Dankzij TikTok werd het nummer snel populair, wat leidde tot een vijfde plek in de Nederlandse Top 50 en een notering in de Tipparade.

Naast haar nummer “Anne-Fleur Vakantie,” werd ook “Satisfyer” buitengewoon populair. Het succes van Roxy Dekker heeft ervoor gezorgd dat ze op 19-jarige leeftijd al druk bezet is met optredens.

Haar fans genieten enorm van haar optredens, en onlangs stond ze op Lowlands.

De verwachtingen waren hoog, en iedereen keek uit naar het meezingen van “Satisfyer” met Roxy. Echter, door de regen was het podium glad, wat leidde tot een verrassend moment tijdens haar show.

Er wordt gesproken over een incident tijdens het optreden van Roxy. Hoewel ze vol energie op het podium stond, gleed ze plotseling uit. Ondanks de reactie van het publiek en bezorgde fans, lijkt Roxy met haar typische humor te reageren. Vervolgens verschenen er beelden van haar val, inclusief een close-up van het moment dat ze uitgleed.

Ondanks de val lijkt Roxy het goed op te vatten en werd haar positieve instelling benadrukt. De beelden van haar val werden snel verspreid op sociale media, maar Roxy liet zich hierdoor niet uit het veld slaan.

Roxy’s populariteit blijft groeien en haar optimisme voorspelt dat ze nog veel te bieden heeft als jonge zangeres.


In het optreden van Roxy Dekker tijdens Lowlands zal haar muziek niet het enige zijn wat bijblijft, maar ook een onverwachts moment waarop ze ten val kwam.


Roxy blijft als een van de veelbelovendste artiesten van Nederland gelden, en zelfs na haar val op het natte podium lijkt haar toekomst er nog steeds zonnig uit te zien.

De zangeres Roxy Dekker begint steeds vaker op te vallen in de Nederlandse muziekscene. De jonge…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven