Erica (23) maakte het uit met haar rijke vriend op hun trouwdag

er 1jpg

Er werd gemeld dat de 23-jarige influencer Erica Moser uit Amerika de relatie verbrak met haar miljonair-verloofde van 47 jaar ouder op hun trouwdag, nadat ze besefte dat ze niet kon doorgaan.

Nadat Erica Rick Sykes had ontmoet “op sociale media” waren ze anderhalf jaar samen. In het begin was er sprake van liefde op het eerste gezicht.

Ze waren te zien in het tweede seizoen van Marrying Millions in 2021, een realityshow over koppels waarbij de ene partner extreem rijk is en de andere niet.

Tijdens een interview voor Good Morning America dat voorafging aan hun verschijning in de serie, deelden ze details over hun relatie.

Uit haar opmerking: “Na een paar dates ging het snel.” bleek dat hun relatie zich snel ontwikkelde. Rick voegde eraan toe: “Het vervolg is wat ze geschiedenis noemen, denk ik!”


Erica merkte op dat het leeftijdsverschil met haar partner geen invloed heeft op hun relatie, zei: “Als ik naar hem kijk, merk ik het leeftijdsverschil niet. Het is niet iets waar we bij stilstaan.”


Op het luxe jacht van Rick op Miami Beach gingen ze samenwonen en verloofden ze zich uiteindelijk, met plannen om hun bruiloft miljoenen dollars waard te maken tijdens een tv-show.


Echter, hun verlovingsplannen werden stopgezet en Erica legde haar beslissing uit in een TikTok-video, te vinden op haar account: erica35mm.


Met de woorden: “Ik trouwde bijna met een 70-jarige op de nationale tv en dumpte hem op onze trouwdag. Ik kwam tot bezinning. We waren heel verschillend.”


De 23-jarige Erica Moser, een influencer uit Amerika, was verloofd met een miljonair die 47 jaar ouder was, maar werd…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven