Blonde vrouw wordt lastiggevallen door mannen in de sportschool: Ze stoppen zodra ze haar gezicht zien.

zwjpg

Opgegeven door Maria: “Ik krijg continu avances van mannen in de sportschool, maar ze verdwijnen zodra ik me omdraai,” deelt ze een video online om deze situatie te belichten. Het filmpje heeft in korte tijd meer dan 3 miljoen views ontvangen.

Het is mogelijk verrassend dat sommige individuen kiezen om toenadering te zoeken tot vrouwen in de sportschool, maar dit blijkt vaker voor te komen dan gedacht.

Eveneens ervaart Maria veel hinder hiervan, vooral omdat de mannen onmiddellijk wegvluchten zodra ze zich omdraait.

Mensen die geregeld sporten voelen zich vaak aangetrokken tot anderen met een overeenkomstige levensstijl.

Er wordt weleens een gokje gewaagd in de sportschool, wat begrijpelijk is. Toch mag dit gedrag niet worden gezien als storend.

Er mag geen sprake zijn van ongewenste toenadering die anderen ongemakkelijk doet voelen. Het gedrag jegens dames in strakke sportkleding wordt als zeer vervelend ervaren.

Zij worden vaak bekeken en aangesproken. Maria behoort tot deze groep. Ondanks haar liefde voor de sport laat ze zich hierdoor niet weerhouden om naar de sportschool te gaan.

Als ze alleen aan het trainen is, krijgt ze regelmatig aandacht van anderen.

Ze merkt dat mannen haar vaak als een object zien, maar zodra ze reageert, verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. Dit ervaart ze als frustrerend.

Hoewel haar ‘achterkant’ veel aandacht trekt, is het duidelijk dat ze niet geïnteresseerd is in mannen die haar willen versieren in de sportschool.

Bekijk hieronder de video die ze op TikTok heeft geplaatst. Je zult direct begrijpen waarom mannen snel wegrennen zodra ze zich omdraait.

@mashaspeaches Thats one way to get rid of them #gymgirl #pregnanttiktok ♬ original sound – Maria

Maria is klaar met de constante avances van mannen in de sportschool, die echter snel verdwijnen zodra ze zich omdraait.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven