B&B Vol Liefde: Els Reacteert en Roddels Gedijen

WhatsApp Image 2024 08 13 at 133104jpg

De bekende Els, een deelnemer aan het populaire tv-programma B&B Vol Liefde 2024, heeft haar geluk in de liefde ontdekt.


Haar liefdesleven gaat momenteel “heel goed”, deelt Els in een exclusief interview met RTL Boulevard.


Dit nieuws komt kort na een emotionele aflevering waarin Els onverwacht afscheid nam van Robert Jan, zoals te zien was voor veel kijkers.


In het interview onthult Els echter dat het haar eigen keuze was om te vertrekken. ‘Ik had zelf niet verwacht dat ik moest vertrekken.’


“Maar ik had zelf ook al wel een moment waarop ik, de dag ervoor, dacht… Ik ga eens goed nadenken,” vertelt ze.


Els heeft benadrukt dat het voor haar uitdagend was om met andere vrouwen te concurreren voor dezelfde man en dat ze dit als moeilijk heeft ervaren. ”Want ik merkte dat ik er… Nou ik vond het moeilijk.”

”Dat heb ik ook aangegeven. En dat is ook heel raar om daar met andere dames te zitten voor iemand we allemaal leuk vinden. En ik denk: dan ga ik op het hoogtepunt weg. Dat had ik mijzelf al voorgenomen.”

Ondanks Els’ oorspronkelijke plan om te blijven, heeft Robert Jan uiteindelijk besloten dat ze weg moest gaan. Els vermoedt dat Robert Jan wellicht gevoelens voor haar had.

”Waarom hij mij heeft weggestuurd? Zoals hij het zelf zo mooi zei: zelfbescherming. Maar goed, er kwamen nog meerdere dames. En hij wist, of weet, wie er nog meer zouden komen.”

Er zijn aanwijzingen dat Els mogelijk een nieuwe liefde heeft gevonden, hoewel niet expliciet onthuld.

Op de vraag over haar liefdesleven van de RTL Boulevard verslaggever kon Els haar glimlach nauwelijks onderdrukken en antwoordde ze bondig: “Heel goed.”

Zal Robert Jan degene zijn met wie Els mogelijk een relatie heeft? Wat is jouw mening hierover? Laat het ons weten in de reacties!

Els, bekend van het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde 2024, heeft het geluk in de liefde gevonden. In een exclusief…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven