Gambiaan zoekt liefde in Europa: ‘We kunnen samen een baby krijgen’

babou 1 1jpg

Er is een verlangen om een partner te vinden voor het leven, het leven alleen doorbrengen is geen optie voor de meesten. Gambia wordt beschouwd als een soort van paradijs voor vakantiegangers.

Automatische concepten

In Gambia zijn er veel mannen beschikbaar, vooral vrouwen uit Engeland op leeftijd hebben interesse in hen.

De populariteit van Gambia onder Engelse dames is niet zo vreemd, gezien het feit dat het land tot 1965 eigendom was van Engeland.

Vele Engelse dames brengen regelmatig een bezoek aan Gambia, vooral tijdens vakantieseizoenen. Enkele verslaggevers van Panorama besloten het land te bezoeken voor een reportage.

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

Tijdens hun verblijf kwamen de verslaggevers in contact met een man genaamd Babou. Hij toonde interesse in een van de vrouwelijke verslaggevers.

In een discotheek probeerde hij haar te verleiden, hij was vastbesloten om indruk te maken.

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

In het oor van de verslaggeefster klonk een liefdevolle boodschap: ”Jullie Europese vrouwen hebben zo’n zachte huid. Ik zou elk plekje van je lichaam lekker willen kussen.”


Hoelang blijf je nog? Laten we geen tijd verliezen. Hij pakte haar hand en vervolgde: ”Ik wil je een kleine Babou schenken.”

Babou uit Gambia zoekt rijke Europese vrouw: ”Kleine Babou’tjes maken”

Babou tracht haar ervan te overtuigen dat zij speciaal voor hem is, terwijl hij eigenlijk alle vrouwen probeert te verleiden.


Hij begrijpt dat met beloften van liefde en geluk, deuren naar financiële steun vaak opengaan. Gelukkig vallen steeds minder vrouwen voor dit soort ontwikkelingen, met dank aan de bewustwording op sociale media.


Niemand wil het leven alleen door, iedereen hoopt een partner voor het leven te vinden. Wat velen niet weten is…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven