Deze enge dingen komen eraan volgens waarzegster Baba Vanga!

babajpg

De beroemde waarzegster Baba Vanga is al geruime tijd geleden overleden, maar haar voorspellingen blijven mensen intrigeren.

Vangelia Pandeva Gushterova, haar echte naam, stierf in 1996, maar haar voorspellende gaven blijven voortleven in de geschiedenis.

Baba Vanga, bekend als de Nostradamus van de Balkan, verloor op twaalfjarige leeftijd haar zicht. Dit verlies ging echter gepaard met een opmerkelijke gave: het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen, zelfs nadat ze overleden was.

Wat Baba Vanga zo bijzonder maakt, is dat veel van haar voorspellingen later helaas werkelijkheid leken te worden.

Haar voorspelling over 9/11 is een van de meest bekende. Voor de aanslagen zou ze hebben gezegd:


“Twee metalen vogels zullen neerstorten op onze Amerikaanse broeders, wolven zullen huilen vanuit de struiken en het bloed van de onschuldigen zal in de rivieren stromen.”


Vanwege uitspraken zoals deze, wordt de mysterieuze aard van Baba Vanga serieus genomen door velen.


Baba Vanga heeft niet alleen eerdere voorspellingen gedaan, maar heeft ook ingrijpende gebeurtenissen voor de toekomst voorspeld, en sommige van die voorspellingen zouden binnenkort kunnen uitkomen.


Hier zijn enkele van haar voorspellingen met de jaartallen waarop ze naar verluidt zullen gebeuren:

Een voorspelling voor 2028 was dat wij in dat jaar volgens Baba Vanga contact zouden maken met Venus om nieuwe energiebronnen te vinden.

Volgens Baba Vanga zouden de poolkappen smelten in 2033, wat zou leiden tot een drastische stijging van de zeespiegels.

De voorspelling voor 2076 was dat communisme tegen die tijd de dominante ideologie wereldwijd zou zijn.

In 2130 werd voorspeld dat de mensheid contact zou maken met buitenaardse beschavingen, hoewel sommige wetenschappers dachten dat dit al in 2036 zou kunnen plaatsvinden.

Volgens Baba Vanga zou er in 2170 een wereldwijde droogte uitbreken, met duizenden slachtoffers tot gevolg.


3005: Uit een voorspelling blijkt dat er mogelijk een conflict zal ontstaan op de planeet Mars.


3797: Er wordt voorspeld dat de aarde uiteindelijk zal worden vernietigd, waarbij overleving mogelijk is door naar een andere planeet te verhuizen.


5079: Er wordt gezegd dat de wereld uiteindelijk zal eindigen, maar het is onduidelijk hoe dit in verhouding staat tot eerdere voorspellingen en wat er in de tussenliggende periode zal gebeuren.


Volgens voorspellingen heeft de mensheid mogelijk nog 3055 jaar te gaan, als deze voorspellingen uitkomen. De toekomst blijft echter een mysterie dat alleen de tijd zal onthullen.

De beroemde waarzegster Baba Vanga is weliswaar al geruime tijd geleden overleden, maar haar voorspellingen blijven intrigeren. Vangelia…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven