Ernstig voorval voor Sieneke en haar ouders: “Minstens twee weken dicht”

WhatsApp Image 2024 08 08 at 111238jpg

Sieneke Peeters heeft schokkend nieuws gekregen: de woning van haar ouders is beschoten en zal vanwege een ‘direct gevaar’ voor de omgeving, voor minstens twee weken gesloten blijven.

Na een incident waarbij dinsdag op woensdag is geschoten op hun woning, hebben de autoriteiten besloten om de veiligheid van de buurt te waarborgen door deze maatregel te nemen.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

”Voor de veiligheid in de buurt wordt de woning nu voor minimaal twee weken gesloten,” zo heeft wethouder Noël Vergunst schriftelijk aan de omwonenden meegedeeld.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Volgens het AD is de oorzaak van het incident op dit moment nog onbekend. Hoewel de bewoners niet bij naam genoemd worden, blijkt het te gaan om de ouders van zangeres Sieneke Peeters.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

”Doordat de woning in beeld is gebracht in de krant, was het relatief makkelijk te achterhalen dat het om het huis van Sieneke’s ouders gaat,” meldde het juicekanaal Realityfbi.

Sieneke deelt verdrietig nieuws op Instagram.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Er is iets aan de hand met de familie van Sieneke dat niet voor het eerst in het nieuws is.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

,,In 2018 waren enkele familieleden betrokken bij een zaak die te maken had met een dr*gslab”, zo meldt het kanaal. ,,Later werd de zaak deels geseponeerd.”

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Schokkend nieuws voor Sieneke Peeters: het huis van haar ouders is aangevallen en wordt als een direct gevaar beschouwd voor de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven