Nieuwe moeder ziet schoonmoeder met haar baby: ‘erg raar en niet oké’

bh 1jpg

De acties van haar schoonmoeder werden door de moeder omschreven als “opmerkelijk vreemd en verre van gepast”. Ook onthulde ze dat de schoonmoeder probeert dat de baby haar “mama” noemt in plaats van oma.

Echter, de moeder blijft vastbesloten om de term “tata” te gebruiken, wat oma betekent in het Libanees-Arabisch, om te voorkomen dat haar zoon het gedrag van haar schoonmoeder overneemt.

Op Reddit deelde ze haar ervaring waarbij ze benadrukte dat haar schoonmoeder niet alleen probeerde de baby borstvoeding te geven, maar ook bleef aandringen op het gebruik van de term “mama”.

De moeder onthulde dat haar schoonmoeder het ‘slechte plan’ had om genegenheid te winnen door haar kleinzoon borstvoeding te geven.

Tijdens een onvoorzien bezoek aan haar huis, terwijl de moeder even weg was om te douchen, probeerde de schoonmoeder de baby aan

Op haar borst te leggen, is geen gedrag dat toegestaan is,” zegt de moeder.

Haar frustratie en onbegrip over het gedrag van haar schoonmoeder zijn duidelijk. Op Reddit wordt geschokt gereageerd, waarbij velen het gedrag van de schoonmoeder als “walgelijk” bestempelen.

Mede-Redditors suggereren zelfs dat de schoonmoeder een “time-out van zes maanden” verdient voor haar daden.

Adviezen worden gegeven om voorzichtig te zijn met de interacties tussen schoonmoeder en baby en om duidelijke grenzen te stellen.

1. Deze oma is het spoor compleet bijster!
2. Ik zou niet weten wat ik zou doen in zo’n situatie!
3. Bizar! Niet zo gek dat deze moeder in shock is!
4. Kan niet anders dan zeggen dat dit gewoon gestoord is!
5. Gewoon te bizar en zelfs te eng voor woorden!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven