Zoveel geld verdient Flemming in 30 minuten.

fle 1jpg

Flemming, ook bekend als Flemming Freddie Viguurs uit ‘s-Hertogenbosch, heeft razendsnel naam gemaakt in de Nederlandse muziekwereld.


Met nummers als ‘Amsterdam’ en ‘Automatisch’ heeft hij in korte tijd de top van de hitlijsten bereikt.


Zijn succes begon toen hij tijdens de pandemie maar liefst zestig Nederlandstalige nummers schreef, met ‘Amsterdam’ als nummer dat de zevende plaats in de hitlijsten behaalde.


Freddie ontdekte zijn passie voor muziek op jonge leeftijd en besloot na een teleurstellende ervaring op een theateropleiding te studeren aan de Rockacademie in Tilburg.


Zijn doorbraak resulteerde in optredens bij The Streamers en Chantals Pyjamaparty, en in februari 2024 ontving hij als eerste Nederlander ooit een diamanten plaat.

Flemming is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de muziekindustrie vanwege zijn veelgevraagde optredens op concerten, feestjes en festivals.

Om van zijn optredens te genieten, moet echter een aanzienlijke som geld worden betaald – meer dan 20.000 euro voor slechts een half uur.

Dit hoge bedrag weerspiegelt de erkenning die Freddie heeft gekregen voor zijn toewijding aan zingen en optreden.

1. De eerste Nederlander ooit die een diamanten plaat ontving dit jaar! ‘
2. Een prominente figuur in de Nederlandse muziekscene.
3. Veel duurder dan de bekendste zangers van Nederland…
4. Een aanzienlijke financiële investering vereist…
5. Het bedrag voor slechts een half uurtje optreden kan verbazingwekkend zijn!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven