Danielle Oerlemans beleeft moeilijke tijden: ‘Het is echt zwaar’

WhatsApp Image 2024 07 29 at 072129jpg

Daniëlle en Reinout zijn al geruime tijd samen met hun vier kinderen, Thijmen, Fiene, Katelyn en Benjamin, in de Verenigde Staten gevestigd.

Op dit moment maakt Daniëlle een emotionele periode door nu haar zoon Benjamin het ouderlijk huis verlaat. “Het is verdomd moeilijk,” deelt ze op Instagram.

Slechts enkele weken geleden vierde het gezin feest toen Ben zijn middelbare schooldiploma behaalde.

Maar nu heeft hij besloten om zijn vleugels uit te slaan. ”Dat laatste spelletje, die knuffel, die lege slaapkamer… Wauw, wat is het verdomd moeilijk.”

”Maar… ik kijk zo uit naar alles wat gaat komen. Ben, zó trots op je! Ik hou zoveel van je… Mama,” schrijft een emotionele Daniëlle.


Recent beleefde het gezin een avontuur tijdens hun vakantie. Eerst genoten ze van een boottocht op de Turks- en Caicoseilanden.


Maar de reis nam een onverwachte wending toen ze werden omcirkeld door enkele haaien. Daniëlle deelde een video van dit moment op Instagram Stories.

1. Momenteel ervaart Daniëlle een emotionele tijd:
2. Daniëlle en Reinout maken een emotionele periode door…
3. Het gaat niet meer zo goed tussen Daniëlle en Reinout:
4. Ze geeft aan dat ze het allemaal enorm moeilijk vindt:
5. Hoewel alles, kijkt ze uit naar wat nog gaat komen:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven