Karla vindt dat mannen met weinig geld niet mogen daten: ‘Wij zijn een investering’

datenjpg

Een uitdagend en kostbaar avontuur, daten, met tal van potentiële partners en activiteiten om uit te kiezen.

Volgens relatiecoach Karla Elia zouden mannen met een laag inkomen niet moeten daten. Haar standpunt heeft voor veel discussie gezorgd.

Leeftijd van 23 jaar, Karla Elia helpt vrouwen bij het vinden van partners die hun gewenste levensstijl kunnen ondersteunen. Ze stelt dat “goed behandeld worden het absolute minimum is” en dat mannen zonder financiële middelen niet moeten streven naar liefde.

Vrouwen zijn volgens coach Elia “investeringen” en mannen met een laag inkomen zouden niet moeten daten.

Ze legt de nadruk op het feit dat de tijd van vrouwen “kostbaarder” is en dat ze anders behandeld moeten worden dan mannen.

Volgens haar hebben veel klanten moeite met het vinden van de juiste man vanwege hun mentaliteit.

Elia merkt op dat de juiste man iemand is met een ‘leveranciersmentaliteit’ die zijn partner de beste behandeling geeft.

Dit impliceert dat hij alle dates betaalt voordat er een officiële relatie is en regelmatig cadeaus en bloemen schenkt.

Zij is van mening dat mannen die zich geen vrouw kunnen veroorloven, niet zouden moeten daten, omdat ze “waarde moeten toevoegen aan het leven van een vrouw om waardig te zijn”.

Een man moet genoeg verdienen, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn partner, zonder een vast salaris te noemen.

“Er is een grote groep mannen met de mentaliteit van een kostwinner, maar vrouwen zijn bang om hun normen uit te spreken,” zegt Elia.

Vrouwen moeten volgens haar in een energie stappen van ‘Ik ben waardig, ik ben helend en ik neem geen beslissingen vanuit een plek van onzekerheid’ om deze mannen aan te trekken.

“In een vrouw investeren vereist financiële stabiliteit. Wij zijn investeringen,” aldus Elia.


Op verschillende online platforms hebben de omstreden uitspraken van Karla Elia aanleiding gegeven tot uitgebreide discussies.


Haar standpunt wordt door sommigen gesteund, die het idee omarmen dat mannen een bepaalde financiële stabiliteit moeten hebben voordat ze zich in een relatie storten. Anderen daarentegen vinden haar opvattingen te materialistisch en oneerlijk.


1. Ze vindt dat mannen een mentaliteit van een kostwinner moeten hebben…
2. Ze vindt dat vrouwen meer hun normen moeten uitspreken:
3. Ze vindt dat een man zijn eigen uitgaven en die van zijn partner moet betalen.
4. Ze benadrukt dat de tijd van vrouwen kostbaarder is….
5. De man moet alle afspraakjes en cadeaus kunnen betalen…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven