Drie mensen delen huis, bed en eten: ‘Iedereen heeft een andere vorm van liefde’

WhatsApp Image 2024 07 19 at 164226jpg

In een opvallend verhaal over hedendaagse relaties delen twee vrouwen en een man hun ervaring met een driehoeksverhouding, waarbij ze benadrukken dat hun relatie niet verschilt van traditionele monogame relaties.

Megan werd door Alana en Kevin ontmoet via de datingapp 3Fun, die speciaal is ontworpen voor mensen met verschillende relatiewensen.

Wat aanvankelijk begon als een zoektocht naar iets ‘leuks’, groeide al snel uit tot een diepere verbintenis toen het trio elkaar beter leerde kennen.

Drie jaar later vormen ze een hecht trio, delen ze een bed, eten ze samen en hebben ze zelfs gezamenlijk een huis gekocht.

Voor hen voelt deze dynamiek volkomen normaal en beschouwen ze het als een natuurlijke uitbreiding van hun liefde en verbondenheid.

“Het was nieuwsgierigheid naar mijn seksualiteit,” vertelt Megan, “Ik voelde me aangetrokken tot beide geslachten en wilde mijn horizon verbreden. Toen ik dit met Kevin deelde, stond hij open voor het idee.”

In eerste instantie was het een avontuur, maar later besloten ze dat ze een duurzame relatie wilden opbouwen.

Na voortdurend contact gedurende een maand ontstond er een sterke aantrekkingskracht tussen hen. Een ontmoeting in een café bevestigde hun gevoelens en ze besloten als trio verder te gaan.

Zij delen hun ervaringen regelmatig op platforms zoals TikTok (@campthrouple), waar zij verschillende reacties ontvangen, zowel positief als negatief.


Ervaren mensen belangstelling voor hun levenswijze en raadplegen ze om inzicht, maar ontvangen ook kritiek, voornamelijk vanuit religieuze standpunten.


Alana verklaart: “We wensen diversiteit in liefde en relaties te belichten. Elke relatie is uniek, en er bestaat geen one-size-fits-all formule voor liefde.”


De belevenis die zij delen werpt een andere blik op relaties en genderverhoudingen. Benadrukt wordt dat hun verbintenis gebaseerd is op wederzijdsheid, respect en open dialoog.


Niet alleen delen zij fysieke ruimtes, maar ook emotionele banden en verantwoordelijkheden. Dit overstijgt oppervlakkige binding en

Er is een alternatief beschikbaar voor traditionele monogamie.

Een symbolische stap in hun relatie was de gezamenlijke beslissing om een huis te kopen, waardoor hun toewijding aan elkaar verder werd versterkt.

Als een team navigeren ze door het leven, gesteund door een netwerk van vrienden en medestanders die hun keuze voor een polyamoreuze relatie respecteren.

Ondanks enige bezorgdheid over de levensvatbaarheid van hun relatie op de lange termijn, zijn ze vastbesloten om samen te groeien en de uitdagingen die ze tegenkomen het hoofd te bieden.

Zij zijn van mening dat openheid en eerlijkheid de sleutels vormen tot het behoud van harmonie binnen hun driehoeksverhouding.


“Door pioniers te zijn van een alternatieve liefdesvorm, hopen ze begrip te bevorderen en anderen aan te moedigen om hun eigen weg te vinden in liefde en relaties.”


1. Haar partner was open voor haar idee…
2. In hun driehoeksverhouding draait het om openheid en eerlijkheid…
3. Het kopen van een huis heeft symbolische waarde in hun relatie:
4. Ze willen diversiteit in liefdesvormen tonen:
5. Op hun Instagram geven ze volgers een kijkje in hun speciale relatie:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven