Belangrijk nieuws in de Formule 1: Beroemde coureur deelt privéleven!

f1jpg

Ralf Schumacher, voormalige Formule 1-coureur en broer van racelegende Michael Schumacher, heeft onthuld op Instagram dat hij homoseksueel is.

In zijn bericht benadrukt hij het belang van een partner waarmee je alles kunt delen als iets moois in het leven.

Op de foto is Schumacher te zien met een andere man terwijl ze samen naar een zonsondergang kijken met hun armen om elkaar heen geslagen.

Schumacher, momenteel 49 jaar oud, was lange tijd getrouwd met zijn ex-vrouw Cora en heeft een 22-jarige zoon genaamd David. David heeft positief gereageerd op de onthulling van zijn vader:

“Ik ben erg blij dat je eindelijk iemand hebt gevonden bij wie je je echt op je gemak en veilig voelt. Ik sta achter je, pap, en wens je het allerbeste. Gefeliciteerd.”


Ralf Schumacher had een carrière van elf jaar in de Formule 1 en behaalde zes overwinningen voordat hij in 2007 stopte. Er heerst vaak een taboe rond homoseksualiteit in de sportwereld, vooral bij mannen.


Schumacher is een van de zeldzame mannelijke topsporters die openlijk voor zijn geaardheid is uitgekomen. De enige andere Formule 1-coureur die dit eerder deed, was Mike Beuttler, die in 1988 overleed.

1. Hij is een van de weinige topsporters die openlijk uit de kast komt.
2. Hij benadrukt dat het hebben van een partner het mooiste is.
3. Hij kan rekenen op vele positieve reacties.
4. De laatste keer dat een F1 coureur uit de kast kwam was in 1988…
5. Wij wensen het koppel heel veel liefde en geluk

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven