Wesley Sneijder erg verdrietig: ‘Ik ben juist het slachtoffer’

WhatsApp Image 2024 07 12 at 094050 1jpg

Er is beweerd dat Wesley Sneijder, voormalig voetbalster van topniveau, betrokken is bij een ingewikkelde zaak in Turkije. Hij is aandeelhouder van een bedrijf dat ervan wordt beschuldigd miljoenen euro’s wit te wassen.

Op Instagram heeft Wesley op emotionele wijze gereageerd op deze beschuldigingen. In de Turkse media wordt gesteld dat Sneijder deelgenoot is van vastgoedbedrijf Econ, dat wordt gelinkt aan het witwassen dat wordt toegeschreven aan het hoofd van een criminele organisatie.

Het gaat om de Comanchero-bende, die vorig jaar in Istanbul werd opgerold. Dit is een motorbende van Australische origine die betrokken was bij de productie en verhandeling van drugs, evenals witwaspraktijken.

Verslaggeving in de Turkse media suggereert dat zij in het bezit zijn van een rapport van Masak, de Turkse equivalent van de FIOD, waarin wordt onderzocht of Wesley Sneijder een rol speelt in deze kwestie.

Juicekanaal weet het zeker: Deze bekende blonde (22) is de vriendin van Wesley Sneijder!

Sneijder heeft bevestigd dat hij inderdaad aandelen heeft. Hij heeft verklaard dat hij deze aandelen ongeveer heeft aangeschaft.

Al acht jaar geleden.

Juicekanaal weet het zeker: Deze bekende blonde (22) is de vriendin van Wesley Sneijder!

Verklarend hoe Sneijder investeerde in een bouwproject van een constructiebedrijf van zijn buurman, waarbij hij 15 procent van de aandelen ontving in ruil voor een bedrag van ongeveer 1,8 of 1,9 miljoen.

Sneijder beweert dat hij nooit op de hoogte was van illegale activiteiten en dat de beloofde hoogbouwprojecten nooit zijn gerealiseerd. Hij geeft aan geen rendement te hebben gezien op zijn investering en stelt zichzelf als slachtoffer van de situatie.

Hij deelt zijn diepe bedroefdheid in een Turks bericht op Instagram.

“Ik ben diep bedroefd over de verspreiding van onjuiste berichtgeving in de media, met name in Turkse media, over mijn persoon. Het nieuws reflecteert niet de werkelijkheid en dit treft mij diep, vooral omdat Turkije mijn tweede thuis is.”

1. Wesley is erg geraakt door de verspreiding van berichten.
2. Hij benadrukt dat de waarheid niet correct wordt weergegeven…
3. Zijn diepe bedroefdheid over de nieuwsverspreiding is duidelijk.
4. Op zijn sociale media plaatst hij een emotionele boodschap…
5. Op Instagram heeft Wesley een uitgebreide verklaring gedeeld…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven