Luxe leven en zorgen voor haar rijke man is moeilijk voor haar: ‘Mensen snappen het niet’

rijkjpg

Kendel Kay, op slechts 26-jarige leeftijd, geniet van een leven dat velen als een droom zouden beschouwen, omringd door weelde dankzij het succesvolle PR-bedrijf van haar partner Luke, dat maar liefst $8 miljoen waard is.

Onder deze omstandigheden kan Kendel genieten van een luxueus leven, waarbij ze naar hartenlust kan winkelen zonder op de prijzen te hoeven letten en reist met privéjets.

Echter, niet alles is perfect voor Kendel. Ondanks de uiterlijke pracht deelt ze op TikTok de dagelijkse uitdagingen die ze aangaat, beginnend bij simpele taken zoals het vullen van Luke’s waterfles en het bereiden van zijn ijskoffie.

Deze dagelijkse routines lijken triviaal, maar Kendel benadrukt hoe vermoeiend ze kunnen zijn, met name als ze gecombineerd worden met de verantwoordelijkheid om het huishouden te runnen, zoals het opmaken van de slaapkamer.

Ze vertelt haar volgers op TikTok: “Het kan echt zwaar zijn, mensen onderschatten dat.”

Ondanks de momenten van stress en de hoge verwachtingen die aan haar levensstijl kleven, erkent Kendel dat ze zich in een bevoorrechte positie bevindt.

Voor Kendel is er echter ook ruimte voor ontspanning, waarbij ze tijd besteedt aan haar make-up, geniet van koffie, en tijd doorbrengt met vriendinnen in de sportschool.

In deze rol als ‘influencer’ laat ze de glinsterende façade van haar dagelijks leven zien, terwijl ze ook de minder glamoureuze kanten belicht.

Er zijn velen die graag met haar zouden ruilen, wat haar helpt om de zware dagen in perspectief te zien en toch een zekere voldoening te vinden in haar leven vol luxe.

Dit bericht op Instagram bekijken

1. Ze vindt daar haar leven best zwaar is….
2. Ze doet het huishouden en winkelen en dat valt niet altijd mee…
3. Naar eigen zeggen is het soms heel erg zwaar…
4. Haar leven is naar eigen zeggen soms ontzettend zwaar…
5. Genieten van miljoenen en luxe valt niet altijd mee…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven