Jongen huilt omdat hij het heel druk heeft op werk

bar 1jpg

Er is een emotionele video gedeeld door een Starbucks-barista waarin hij in tranen vertelt over zijn drukke werkdag.

De transjongen, werkzaam als student, vertelt over de last van een dienst van acht uur die voor hem te veel was.

Voor de student vormt het werken van 36 tot 40 uur een grote uitdaging, in tegenstelling tot de meeste mensen die dit doen om hun rekeningen te betalen en ervaring op te doen.

In de video deelt hij dat de drukte in de winkel en het harde werken bijna tot een zenuwinzinking hebben geleid.

“Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken,” zegt hij, terwijl hij emotioneel is. Hij overweegt zelfs om helemaal te stoppen met werken vanwege de zware belasting.

“Ik weet niet of ik dit wel kan. Het kwam bijna tot het punt dat ik de zaak wilde uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.”

Over zijn frustratie omdat sommige klanten hem nog steeds als vrouw aanspreken ondanks zijn inspanningen om eruit te zien als man, vertelt hij. In dit verband voegt hij toe: “Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien!”.

Onder de video zijn er diverse reacties te vinden op sociale media. Sommigen tonen begrip en steun, terwijl anderen kritisch zijn over zijn reactie op de werkomstandigheden.

1. Maar het verhaal wordt nog erger….
2. ‘Ik zit in de pauzeruimte te huilen’
3. Breekt in tranen uit in een video!
4. Het leven van deze student is loodzwaar!
5. Tja wat moet je zeggen na het zien van de video….?

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven