Man wil leven als tweejarige baby: ‘houdt van spenen’

babyyy 1jpg

In de moderne wereld van vandaag, waar identiteitskwesties steeds meer diversiteit en acceptatie zien, zijn er soms opmerkelijke verhalen, zoals dat van Riley, een 25-jarige.

Riley identificeert zichzelf als een tweejarige baby, een opvallend aspect van haar persoonlijkheid dat werd belicht in het TLC-programma ‘My Strange Addiction’.

Riley heeft haar dagelijkse leven aangepast om als een klein kind te leven, inclusief het omtoveren van haar slaapkamer tot een speelkamer.

Elke nacht slaapt Riley in een kinderledikant en draagt ze een kinderpyjama, waarbij haar speentje uiteraard niet mag ontbreken.

“Toen ik 13 jaar was, begon ik weer luiers te dragen. Dit heeft bijgedragen aan mijn fascinatie voor spenen en gewoon voor het leven als baby,”

De keuze om als baby te leven is niet de eerste ervaring van Riley met zelfidentificatie. Geboren als jongen, voelde ze zich nooit comfortabel met die identiteit.

Ze koos op haar twintigste ervoor om zichzelf te zijn en verder te gaan als vrouw, omdat ze gelooft dat iedereen die keuze heeft.

Elke maand geeft ze ongeveer 400 euro uit aan spullen voor haar ‘innerlijke kind’ en draagt ze regelmatig luiers.

Riley heeft een diepgaande emotionele connectie met het dragen van luiers en beschrijft het als uiterst geruststellend.

Ze droomt van een stabiele relatie, maar beseft dat het lastig kan zijn iemand te vinden die haar volledig accepteert.

Haar vriend James, die begripvol is en soms voor haar zorgt als een ouderfiguur, hoopt dat ze zich gelukkig zal voelen in de toekomst, ondanks zijn twijfels over haar beslissing.

Er zijn momenten waarop ze zich neerslachtig voelt, maar ze herinnert zich snel haar toewijding aan haar gekozen levensstijl.

“Maar na een halve seconde denk ik alweer: ‘kom op, Riley, dit is waar je van houd’.” Ze vindt troost in de gedachte dat ze, hoewel ze nooit als klein meisje is opgegroeid, nu de kans krijgt om nieuwe herinneringen te maken door haar nieuwe identiteit.

1. Van man naar vrouw om vervolgens als baby verder te gaan…
2. De kriebels begonnen al op zeer jonge leeftijd.
3. Een relatie vinden is behoorlijk uitdagend volgens Riley…
4. Vandaag de dag is echt alles, maar dan ook alles mogelijk!
5. Het gevoel van een warme natte pamper is comfortabel….

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven