Boer Harm heeft een rivaal: Kijk naar tractors met boerin Trien!

WhatsApp Image 2024 06 25 at 202202jpg

Boer Harm wordt steeds bekender, een mysterieuze persoon op het Nederlandse platteland die continu zijn ware identiteit verborgen houdt achter een boerenmasker.

Er worden veel speculaties gemaakt over zijn ware identiteit. Eerst dachten mensen dat de man achter het masker producer David Bouman was, vanwege overeenkomende tatoeages en andere aanwijzingen.

Recente beelden tonen echter Harm en Bouman samen backstage, wat voor verwarring zorgt en ons dwingt verder te zoeken.

Intussen is er een nieuw personage opgedoken: Boerin Trien, mogelijk een ver familielid van Boer Harm.

Zij lijkt te willen profiteren van de populariteit van Boer Harm door haar eigen muzikale carrière te starten met het nummer ‘Trekkers Kiek’n’.


Blijft het een mysterie of Boer Harm Boerin Trien interessant vindt, en wat zijn oordeel is over haar muzikale talenten. Haar accent is veelbelovend, maar de vraag of ze past in het plaatje blijft onbeantwoord.


De gemeenschap staat nu voor een cruciale beslissing: zal Boerin Trien even succesvol worden als Boer Harm, of zal haar populariteit snel afnemen?


De uitkomst zullen we ontdekken na het bekijken van haar muziekvideo. Wat is jouw voorspelling? Zal Boerin Trien de harten van de landelijke bevolking net zo veroveren als haar voorganger?

1. Misschien leuk om samen een duet te zingen…
2. Boerin Trien heeft haar eigen videoclip natuurlijk:
3. Trien brengt liever tijd door met iemand die van tractoren houdt!
4. Zal deze boerin net zo geliefd worden als boer Harm?
5. Bekijk de videoclip van boerin Trien:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven