Vrouw zegt dat ze de lelijkste tatoeage ooit heeft: ‘Het ziet er echt niet uit’

ttjpg

Sommige mensen nemen de tijd om de perfecte tatoeage te kiezen, met een diepe betekenis of een prachtig ontwerp in gedachten.

De keuze voor een tatoeage is vaak weloverwogen, aangezien het een permanente verandering is in plaats van een tijdelijke versiering.

Echter zijn er ook mensen die impulsief besluiten een tatoeage te laten zetten, om later spijt te krijgen van het resultaat.

Dit was het geval voor Marie, die haar recent gezette tatoeage als een complete mislukking beschouwt en zelfs meent dat het de lelijkste tatoeage ter wereld is.

In een emotionele TikTok video deelt Marie openhartig haar ervaring met de tatoeage, terwijl ze met haar emoties worstelt.

Bij aanvang was ze nog redelijk blij met de tattoo. Helaas begon deze snel te vervagen, waardoor het oorspronkelijke ontwerp niet meer te herkennen was.

De tattoo, die bedoeld was als een handgepelde banaan op haar vingers, begon steeds meer op iets anders te lijken naarmate de tijd verstreek en de inkt vervaagde.

Toen haar vriend een afspraak had bij een gerenommeerde tatoeëerder, besloot Marie de gelegenheid te benutten om haar tattoo bij te laten werken.

Vurig hoopte ze dat de tattoo mooier zou worden na de opknapbeurt. Maar tot haar grote teleurstelling bleek het resultaat juist lelijker dan voorheen.

De tattoo lijkt nu totaal niet meer op een banaan en Marie vermijdt zelfs om er nog naar te kijken. Dit vanwege de verandering in het ontwerp.

“Voor de meeste mensen is het gewoon een gekke, kleine en stomme tatoeage, maar voor mij is het veel meer.”

Ze zegt ook: “Het doet me namelijk echt wat en ik vind het verschrikkelijk hoe het eruit ziet.”

Marie ontvangt veel steun van haar volgers op TikTok, die proberen haar op te vrolijken, toch blijft de tattoo voor haar een bron van verdriet en frustratie.

In de bijgevoegde TikTok video is de tattoo te zien, de video kan doorgespoeld worden vanwege de lengte.

@marieaarm #badtattoos #badtattoostory #tattoofail #tattoo #fingertattoo ♬ original sound – Marie Armstrong

Veel mensen besteden maanden aan het nadenken over de perfecte tatoeage. Ze willen dat het een mooie betekenis heeft of…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven