Sigrid Kaag gaat weg: Haar mooie huis is nu te huur voor een hoge prijs per maand!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Sigrid Kaag heeft besloten om te vertrekken naar het buitenland vanwege haar nieuwe rol als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties.

Daarom heeft ze haar eigendom in Den Haag te huur aangeboden. In eerste instantie was de huurprijs bijna 6000 euro per maand, maar dit bedrag bleek te hoog voor potentiële huurders, volgens BekendeBuren.

Om die reden heeft de voormalige D66-leider en minister van Financiën de huurprijs met 350 euro verlaagd, waardoor deze nu op 5500 euro per maand staat.

Naast de maandelijkse huur dient de huurder ook een eenmalige waarborgsom van 5850 euro te betalen, wat overeenkomt met de oorspronkelijke huurprijs.

In 2021 kocht Kaag de woning voor ongeveer 1,4 miljoen euro.

Met een oppervlakte van 325 vierkante meter wordt een gestoffeerd huis aangeboden voor 1 miljoen euro.

De woning, verdeeld over 4 woonlagen en een kelder, bestaat uit in totaal 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers. De ruime tuin heeft een oppervlakte van 101 vierkante meter.

Vanwege de aanwezige beveiligingsvoorzieningen is de woning met name geschikt voor bijvoorbeeld ambassade medewerkers. Het is direct beschikbaar.

Meer informatie en foto’s zijn te vinden op: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos

1. Met 350 euro verlaagd vanwege afwezigheid van huurder
2. Voornamelijk bedoeld voor welgestelden…
3. Voor de lagere huurprijs krijg je 11 kamers en een ruime tuin.
4. Per direct beschikbaar!
5. De huurprijsverlaging van 350 euro is bedoeld om een huurder aan te trekken

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven