Berichten van John van het Schip aan 21-jarige online gezet: ‘Het gesprek begon normaal’

johnjpg

Ajax’ voormalige interim-trainer, John van ‘t Schip, zal komend seizoen een andere rol bij de club vervullen in Amsterdam.

Tijdens zijn vakantie geeft John van ‘t Schip momenteel geen prioriteit aan voetbal.

Recent zijn echter screenshots van conversaties tussen John en een 21-jarige vrouw openbaar gemaakt, waarbij beweerd wordt dat John’s berichten als ‘vulgar’ worden bestempeld.

Deze screenshots zijn door Juicechannel ontvangen, en de betreffende 21-jarige vrouw wil graag delen welke ‘ongepaste’ berichten zij van hem heeft ontvangen.

Op Instagram meldt het kanaal: “John lijkt zich bezig te houden met erg jonge vrouwen. Op 60-jarige leeftijd hebben we een dame van 21 gesproken die wat vreemde berichten heeft ontvangen. Het gesprek begon normaal, maar na verloop van tijd werd John steeds vrijpostiger.”

Opmerkelijk is dat John zelfs suggereert dat de jonge vrouw bij hem zou kunnen overnachten, of andersom in zijn hotel in de stad.


In een situatie van ongepast gedrag, maakt John opmerkingen over fysieke kenmerken van een persoon, wat extra controversieel is gezien het leeftijdsverschil.


“Ik ben een borsten man haha… mooie natuurlijke vorm, geen implantaten. Mijn vrouw had ook mooie. Volgens mij heb jij ook hele mooie. Fijne dag knappe lieve.”


Er is een snelle verspreiding van deze screenshots op het internet gaande. Hieronder vind je de details die Juicechannel heeft gepubliceerd.


auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven