Bartina vertelt openhartig over Ronald Koeman: ‘niet altijd trouw gebleven’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Op dit moment is bondscoach Ronald Koeman druk bezig met de voorbereidingen voor het EK 2024, dat binnenkort van start zal gaan.

Tegelijkertijd heeft zijn vrouw Bartina, met wie Ronald al jaren gelukkig getrouwd is, onlangs een eerlijk gesprek gevoerd.

Recentelijk heeft Bartina helaas onthuld dat haar borstkanker is teruggekeerd en volgens artsen nu een chronische ziekte is.

”Op dit moment ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dat geeft mij een fijn, positief gevoel”, verklaarde Bartina in haar interview met VROUW Magazine.

Het stel woont in Spanje, waar ze genieten van hun leven. Bartina deelt ook meer over de relatie die ze met Ronald heeft, die momenteel goed is, maar dat is niet altijd het geval geweest.


“Er kwam een persoon op mijn pad die ik interessant vond. Misschien trok deze persoon mijn aandacht meer omdat ik op dat moment te weinig aandacht kreeg van Ronald, en daarom ging ik er wat dieper op in.”


Bartina koos er uiteindelijk voor om trouw te blijven aan haar echtgenoot, iets wat niet gezegd kan worden van Ronald.


“Hij was niet altijd even braaf.” Volgens Bartina heeft hij tal van verleidingen moeten weerstaan, maar is het mogelijk dat hij zich “wel eens heeft laten gaan”.


Voor Bartina hoort dit eigenlijk bij het leven. “Misschien hebben we geen open relatie, maar mensen zijn niet altijd volledig monogaam.”


”Nu we ouder worden, ligt dat wel achter ons”, zo besluit Bartina de openbaring over het verleden.


1. Of haar echtgenoot Ronald nou blij is met deze onthullingen…
2. Volgens Bartina is hij geen heilig boontje geweest!
3. Waarom zou je deze informatie delen met de buitenwereld?
4. Waarom deze persoonlijke onthullingen delen?
5. Nou fijne echtgenoot dan die Ronald Koeman…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven