Vriendin van Elianne vertelt over Thomas Berge: ‘Ik ben hem zat!’

WhatsApp Image 2024 03 17 at 112025 1jpg

Er leek aanvankelijk een sterke relatie te zijn tussen Thomas Berge en Elianne Zweipfenning, maar tot ieders verrassing gingen ze uit elkaar.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Er zijn steeds meer onthullingen over hun relatie naar buiten gekomen sindsdien. Op sociale media leek het alsof Thomas Berge en Elianne Zweipfenning dolgelukkig waren.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Ze deelden leuke foto’s op Instagram en kregen zelfs samen kinderen. Echter, achter de schermen bleek alles anders te zijn.

Ex haalt snoeihard uit naar Thomas Berge: ‘Voor mij of voor die ander?’

Het nieuws kwam plotseling naar buiten dat Thomas zijn eens grote liefde Elianne had verlaten, met alle gevolgen van dien.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Verschillende

Na enkele verhalen die naar buiten kwamen, waarin Thomas werd beschuldigd van praten met andere vrouwen en zelfs van overspel, bleef de waarheid achter deze beweringen onduidelijk.

Ook beweerde men dat hij losse handjes had richting Elianne. Elianne heeft laten weten dat zij alles financiert voor de kinderen en geen financiële steun van Thomas krijgt.

Nu heeft een vriendin van Elianne genoeg van het gedrag van Thomas en vertelt: “Weet je, ik ben het zat. Ik mag dit niet zeggen, maar Eli belde mij net huilend op.”

De vriendin voegt eraan toe: “Ik ben zo klaar met die vent. Ze hadden afgesproken dat ze vandaag nog de noodzakelijke spullen kon ophalen van de kinderen.”

De vriendin onthult verder: ”En nu is ze voor niks helemaal naar Alphen aan den Rijn gereden, omdat die klootzak de sloten van hun huis heeft vervangen.”

Er is iets veranderd in hun relatie.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Er wordt gezegd dat sinds de breuk Thomas geen aandacht meer aan de kinderen heeft besteed. Dit gedrag is niet juist.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

1. De beslissing om niet langer te zwijgen wordt door deze vriendin genomen.
2. De verhalen die de ronde doen zijn verre van positief. Een trieste situatie…
3. Vooral sneu, gezien er kinderen bij betrokken zijn!
4. Het is echt treurig als deze informatie accuraat blijkt te zijn.
5. De zanger wordt genadeloos bekritiseerd door deze vriendin!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven