Ben je auto-onderdelen kwijt? Grote kans dat je ze hier zult vinden!

onjpg

Overweeg om je auto ’s nachts in de garage te parkeren of op een veilige locatie te laten staan.

Installeer eventueel een betrouwbare camera voor extra zekerheid. Je wilt natuurlijk voorkomen dat essentiële onderdelen verdwijnen.

Houd er rekening mee dat dieven altijd op de loer liggen en het is mogelijk dat je auto-onderdelen uiteindelijk op de zwarte markt belanden, zelfs tot in Tsjechië.

Inderdaad, Tsjechië. Oorspronkelijk dachten we dat het Hongarije was gezien de trieste staat van de omgeving, maar het bleek toch Tsjechië te zijn.

Dit is vanwege het prachtige vuurwerk en de mensen die hun drang niet kunnen bedwingen als het om het eigendom van anderen gaat.

We kregen dit in de gaten door het bord met ‘Czesci’ erop. Een goede speuractie, al zeggen we het zelf.

Als je recentelijk.

Als je onderdelen bent kwijtgeraakt, dan zou het wellicht een slimme zet zijn om alvast naar Tsjechië te rijden met een andere auto.


Daar zou je namelijk een goede kans maken om je gestolen onderdelen terug te kopen, en dat voor een schappelijke prijs natuurlijk. Omdat hebberigheid niet voorkomt in Tsjechië. Via.


1. Ben jij de dupe? Grote kans dat het onderdeel van je auto hier ligt!
2. Ben je wat kwijt dan moet je hier even een kijkje gaan nemen.
3. Volop auto onderdelen te koop, wellicht hetgeen jij nu kwijt bent!
4. Niet normaal zeg! Hier moet je dus gaan zoeken
5. Jouw autodeur weg of bumper? Even hier gaan kijken!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven