Belangrijk nieuws over de zoon van Frans Bauer: ‘We krijgen nog steeds berichten’

WhatsApp Image 2024 06 06 at 215059jpg

In de wereld van Frans Bauer wordt er vertrouwd op de zanger zelf, maar geldt dat ook voor zijn zoons? Volgens Juicechannel is dat niet het geval.


De zoon van Frans Bauer Jr. wordt zelfs beschuldigd van regelmatig vreemdgaan. ‘Hij deed alsof hij single was!’ aldus het juicekanaal.


In de meest recente aflevering van de realityserie “De Bauers – 20 jaar later” zien we dat Frans Bauer Jr. weer herenigd is met Emy.


Frans en Mariska houden de reden voor de breuk met Emy voor zich, maar volgens Juicechannel heeft Frans Jr. Emy vaak bedrogen.


“Frans Jr. was niet trouw in zijn relatie met Emy,” meldt Juicechannel op Instagram. “Hij ging vreemd met meerdere meiden.”


“Op Instagram waren geen sporen te vinden, dus mensen geloofden zijn verhaal dat hij vrijgezel was.”


Toen Emy in de realityshow verscheen, werd het bedrog van Frans ontdekt. “Hierdoor wisten de vrouwen waarmee Frans ontrouw was dat hij had gelogen. Ze namen contact op met Emy,” meldde het kanaal.


Een van deze vrouwen had anderhalf jaar lang contact met Frans op sociale media. “In april hebben ze elkaar ontmoet en gezoend. Frans wilde meer, maar zij niet.”


Juicechannel deelt diverse berichten die suggereren dat Frans ontrouw is geweest, waaronder een gesprek op Snapchat. Naar verluidt is Frans al vaker vreemdgegaan.

“Dames blijven berichten sturen over contact met Frans zonder te weten van zijn relatie.” Er wordt beweerd dat Christiaan, een andere zoon van Frans Bauer, ook betrokken is bij contact met andere vrouwen.

“Christiaan gedraagt zich op dezelfde manier, maar subtieler. Hij flirt er echter op los op Snapchat,” verklaarde een bron in een bericht aan Juicechannel.

1. Ai als deze berichten kloppen is dat niet heel erg goed.
2. Pijlen gericht op de zoon van Frans Bauer!
3. Dit zijn geen positieve berichten.
4. Wat zullen zijn ouders hiervan vinden?
5. Oeeee dat zijn absoluut geen goede berichten!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven