Man komt na 12 dagen huwelijk tot schokkende ontdekking: Zijn vrouw is eigenlijk een man!

islam 1jpg

Een man uit Indonesië ontdekte twaalf dagen na zijn huwelijk een onaangename verrassing: de persoon met wie hij trouwde, deed zich voor als vrouw maar was eigenlijk een man.

Na contact via Instagram ontmoette de 26-jarige man ‘Adinda Kanza’. Hij werd verliefd en dacht dat hij zijn droomvrouw had gevonden.

Nadat ze online en in persoon contact hadden, bedekte Adinda altijd haar lichaam, waardoor alleen haar gezicht zichtbaar was. De man deed haar een huwelijksaanzoek en ze trouwden op Java in een kleine ceremonie.

Adinda beweerde dat haar ouders overleden waren en bracht vijf gram goud mee als bruidsschat. Na het huwelijk probeerde de man intiem te worden, maar steeds verzon Adinda excuses en weigerde ze haar nikab af te doen.

Ze beweerde dat ze met maandelijkse problemen kampte, weigerde contact met de schoonfamilie en hield haar ware identiteit verborgen.

De ontdekking van ‘Adinda’s’ ware identiteit leidde tot een onverwachte wending. Haar ouders waren nog in leven en ze bleek zich als vrouw te identificeren sinds 2020.

Een leugenachtig plan begon aan het licht te komen. Adinda had niet alleen gelogen over haar geslacht, maar was ook van plan om haar schoonfamilie te beroven van hun bezittingen, zonder hun medeweten.

De ontgoocheling onder de betrokkenen was groot. Adinda werd uiteindelijk gearresteerd, waardoor ze nu geconfronteerd wordt met een mogelijke gevangenisstraf van vier jaar.

1. Hij vond dit allemaal maar vreemd…
2. Enkele bizarre onthullingen werden gedaan door de bruidegom.
3. De man is teleurgesteld achtergebleven.
4. Zijn partner riskeert deze straf nu!
5. Dit verhaal draaide om meer dan alleen liefde…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven