Kleine paniek bij Action: Nieuwe winkel wint klanten in Nederland!

acti 1jpg

Voor de trouwe klanten van de bekende winkelketen Action is er positief nieuws, aangezien er nu een nieuwe concurrent is die vergelijkbare producten aanbiedt tegen zeer lage prijzen.

Consumenten zullen optimistisch gestemd zijn door deze nieuwe ontwikkeling, terwijl het voor Action zelf mogelijk minder prettig nieuws is.

Al geruime tijd staat de Action bekend als dé winkel waar je een divers assortiment aan producten kunt vinden tegen (redelijk) betaalbare prijzen.

Van huishoudelijke artikelen tot cosmetica, speelgoed, glaswerk, tuinartikelen en zelfs verfbenodigdheden, bij Action is het allemaal te vinden.

Ook telefoonaccessoires zoals voordelige oplaadkabels of koptelefoons zijn er in overvloed verkrijgbaar. Kortom, bij Action vind je alles wat je nodig hebt.

Daarentegen heeft sinds kort Action een nieuwe concurrent genaamd ‘Die Grenze’, die snel terrein wint op de Nederlandse markt.

Deze keten tracht kwaliteitsproducten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, wat aansluit bij de wensen van vele consumenten.

Medikamente Die Grenze (MDG), ook bekend als Die Grenze, is een Nederlands bedrijf dat in 2007 zijn eerste filiaal opende in Denekamp.

Vanaf dat moment is het bedrijf snel uitgebreid en heeft het momenteel 53 vestigingen verspreid over het hele land.

Met hun groeiende klantenkring en omzet zorgt Die Grenze voor enige onrust bij Action. Zal Die Grenze binnenkort de leidende positie innemen als het gaat om de meest betaalbare te zijn?


“Het is dan ook geen toeval dat Action vandaag heeft aangekondigd de prijzen van maar liefst 2.500 producten te verlagen,” merkt men, “Het lijkt erop dat de concurrentiestrijd tussen deze twee ketens alleen maar intenser zal worden.”

1. “Inmiddels heeft de concurrent al 53 vestigingen in Nederland.”
2. “Action is wellicht straks niet meer de goedkoopste!”
3. “Had nog nooit van deze winkelketen gehoord!”
4. “Action kan niet anders dan de prijzen nog meer verlagen!”
5. “De concurrentiestrijd zal intenser worden!”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven