Meisje had miljoenen gewonnen in de loterij, maar nu is ze alles kwijt: ‘Ik heb er enorm veel spijt van.’

milj 1jpg

Toen een bedrag van 1,8 miljoen pond in de loterij werd gewonnen door de Engelse tiener Callie Rogers, leek haar toekomst rooskleurig.

Echter, de realiteit bleek anders. Op 37-jarige leeftijd worstelt ze nu om de eindjes aan elkaar te knopen, ondanks haar grote winst destijds.

Vragen worden gesteld over hoe een minderjarige op haar 16e kon deelnemen aan een loterij en het enorme bedrag van 1,8 miljoen pond, omgerekend zo’n 2,1 miljoen euro, kon winnen. Destijds was dit mogelijk, hoewel de leeftijdsgrens nu verhoogd is naar 18 jaar.

Terwijl ze destijds slechts 3,60 pond per uur verdiende in een supermarkt, veranderde het leven van Rogers drastisch door haar loterijwinst.

Echter in plaats van verstandig met haar geld om te gaan, gaf ze het roekeloos uit en vloog het erdoorheen.

Geïnspireerd door advies vanuit de loterij, dat ze vanwege haar jeugdige onervarenheid negeerde, besloot ze aanzienlijke bedragen te besteden aan haar uiterlijk, designerkleding en vrijgevigheid jegens vrienden en familie.

Spoedig verdween haar fortuin aan weelderige feesten en de aankoop van een woning. In 2021 werd Rogers failliet verklaard, haar loterijwinst tot de laatste cent uitgeput, waardoor ze genoodzaakt was een uitkering aan te vragen.

Nu, na enkele jaren, tracht Rogers haar leven te herstellen. Ze heeft zich opnieuw ingeschreven voor school om een verpleegkundige opleiding te volgen en werkt momenteel als verzorgster.

Niettemin uit ze spijt over het gebrek aan financiële middelen voor haar zoon Blake, die lijdt aan cerebrale parese, wat haar diepste teleurstelling is.

1. Ze heeft moeite om financieel rond te komen.
2. Tegenwoordig moet ze elke maand zien door te komen.
3. Haar spijt daarover is begrijpelijk.
4. Ze heeft vrijwel geen geld meer…
5. Van rijkdom naar financiële zorgen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven