Koppel zoekt een ander stel om mee af te spreken, maar wordt afgewezen om hoe ze eruit zien.

kop 1jpg

Elvis Sharps, 43, en zijn vrouw Tracey Doncaster, 55, uit Chandler’s Ford in het VK, hadden gedurende 12 jaar de wens om hun relatie een nieuwe dynamiek te geven door deel te nemen aan de swingersgemeenschap.

Hun intentie was niet alleen om nieuwe ervaringen in de slaapkamer op te doen, maar ook om hun sociale kring uit te breiden.

Desondanks werden hun verwachtingen niet ingelost. Tijdens hun bezoek aan een swingersclub werden ze geconfronteerd met onverwachte afwijzingen.

“Ze noemden ons ‘dik’ en vroegen of we moeder en zoon waren,” deelde een teleurgestelde Elvis, die geloofde dat ze meer te bieden hadden dan oppervlakkige beoordelingen.

Nadat ze het geprobeerd hadden, vonden ze uiteindelijk slechts één ander stel bereid om hen een paar keer te ontmoeten.


In tegenstelling tot hun verwachtingen verdwenen de nieuwe kennissen spoorloos, wat bij Elvis tot onbegrip leidde.


“Mijn vrouw is een op en top dame. Ik zou het gewoon leuk vinden als ze wordt begeerd door een andere man. Dat ik dan kan toekijken,” zei Elvis.


Tracey voegde gefrustreerd toe over haar ervaring: “Die wereld is helemaal niet zo mooi als dat het lijkt. Ik wilde dat we deze stap nooit hadden genomen en ik wil andere mensen ook graag vertellen dat je hier niet aan moet beginnen.”


Ondanks tegenslagen hebben Elvis en Tracey besloten om te stoppen met hun zoektocht binnen de swingerswereld en zeggen nu gelukkiger dan ooit te zijn, alleen met elkaar.


Na het ervaren van obstakels, overweegt het koppel nu serieus om de verbintenis van het huwelijk aan te gaan, wat wijst op hun herwonnen harmonie.

Swingers Elvis en Tracey stoppen met hun ‘spannende hobby’ na doodsbedreigingen https://t.co/hwZhRRcjAC pic.twitter.com/nOBq1iD6FW— Daily Star (@dailystar) 23 januari 2024

1. Een verlangen om toe te kijken is sterk aanwezig.
2. De zoektocht van het paar is intensief maar zonder succes.
3. Hun diepgang gaat verder dan oppervlakkige beoordelingen.
4. De realiteit voldoet niet aan hun verwachtingen.
5. Nieuwe slaapkamerervaringen zijn waar het stel naar op zoek is.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven