Yolanthe plaatst opvallende foto: Heeft ze een relatie met deze vrouw?

WhatsApp Image 2024 05 27 at 210052 4jpg

Er wordt gemeld dat Yolanthe Cabau de laatste tijd regelmatig wordt gezien met een vrouw met wie ze mogelijk een relatie heeft, dit op basis van verschillende media-insiders.

Cabau was eerder in het nieuws vanwege haar relaties met Wesley Sneijder en Jan Smit. Nu lijkt ze echter een nieuwe weg in te slaan. Deze beslissing volgde op het uiteengaan van Sneijder en Cabau nadat Sneijder herhaaldelijk ontrouw was geweest.

Na haar breuk had Cabau een relatie met een jonger mannelijk model uit Rotterdam, maar nu lijkt ze de interesse te verleggen naar vrouwen.

Vandaag plaatste Cabau een nieuwe foto met naar verluidt haar nieuwe partner, Molly Hatchcock. Eerder had Cabau in een interview met Grazia al aangegeven dat ze ervaring heeft met relaties met vrouwen:

“Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol.”


Volgens observaties lijkt het erop dat Cabau opnieuw een bepaalde richting heeft gekozen en dat dit positieve resultaten oplevert, gezien de frequente verschijningen van het duo en de recente ontwikkeling naar een meer officiële relatie.


In de beschrijving van de foto heeft Cabau een veelzeggende zin gebruikt, “Alles of niets,” wat kan impliceren dat ze vastbesloten is om volledig voor deze relatie te gaan.


De exacte betekenis achter deze uitspraak blijft vooralsnog onbekend, waardoor er ruimte is voor speculatie, maar het lijkt er sterk op dat Cabau tevreden is met de nieuwe koers die ze heeft gekozen.


1. Toch wel een heel leuk koppel nietwaar?!
2. Niet 1 maar 2 bloedmooie vrouwen
3. Bijzondere tekst…
4. De foto met tekst zegt genoeg
5. Twee hele mooie vrouwen

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven