Waylon raakt boos na een vraag over een gerucht!

WhatsApp Image 2024 05 26 at 122855jpg

Recentelijk werd gemeld door weekblad Privé dat zanger Waylon, die eigenlijk Willem heet, mogelijk een grote schuld zou hebben bij de Belastingdienst, naar verluidt in de miljoenen euro’s.


Volgens dit blad zou zijn grote huis al te koop staan om de vermeende immense schuld af te lossen.


Tijdens een recent optreden in de talkshow van Renze Klamer werd Waylon onverwacht geconfronteerd met vragen over deze beweerde schuld, wat resulteerde in een boze reactie van de zanger.

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Privé beweert dat Waylon in ieder geval een schuld heeft van minstens een miljoen euro. Het blad citeert: “Hij heeft een aanzienlijke schuld, het bedrag heeft zes nullen. Zijn huis heeft overwaarde en verkoop lijkt onvermijdelijk om hiervan te kunnen profiteren.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

“Er is steun ontvangen van de regering, net als vele anderen, maar deze steun moet worden terugbetaald. Als een deel van dit geld al is uitgegeven, ontstaat er een complicatie.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

Tijdens zijn verschijning in de talkshow van Renze Klamer werd Waylon direct geconfronteerd met de aantijgingen.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

Renze stelde de vraag: “Ik las deze week dat je failliet was, maar dat klopt niet. Je hebt nog steeds kleren aan en je draagt een gitaar bij je.”

Bizarre beelden van zanger Waylon online gezet: Gaat hij weer over de schreef?

Waylon gaf een reactie op de recente gebeurtenissen en zei: “Ja, ik moest deze week in de krant lezen dat ik mijn huis moet verkopen.”

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Sterker nog, dat het te koop staat. De meest stille verkoop in de geschiedenis van stille verkopen. Ik weet gewoon niet wat er aan de hand is.” Waylon onthulde waarom hij eerder zweeg over de geruchten:

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Weet je wat het is. Nu geef je het ook aandacht en alles dat je aandacht geeft, dat groeit. Ik heb er geen behoefte aan om er aandacht aan te geven, maar Jezus Christus, echt. Het is echt heel heftig.”

Anouk haalt keihard uit naar Waylon en bewerkt zijn foto: Pinokkio!

De zanger benadrukte dat de timing van de geruchten voor hem ook erg ongelukkig was: “Het is ook een beetje de timing waarop dit soort dingen dan naar voren komen, weet je wel. Het is een dag voor de verjaardag van mijn kind.”

“Mijn jongste zoon heeft dat gedaan.”


“Mijn vrouw moet over slechts acht weken bevallen en nu moet ze in de krant lezen dat we ons huis moeten verkopen. Verbazingwekkend.”

Bibi is boos en wil dat haar gezin met rust gelaten wordt: ‘Jullie spelen met mensenlevens’

Ondanks Waylon’s ontkenningen, blijft Evert Santegoeds van Privé bij het verhaal: “We zitten er nogal bovenop bij Waylon, dat weet je.”


“In het Gooi zijn er veel verhalen over Waylon. Hij zou zelfs technisch failliet zijn vanwege een enorme belastingschuld. Het gaat om veel geld!”

Yvonne onthult dat Waylon met maar liefst 10 vrouwen vreemd is gegaan in een jaar

Waylon antwoordde geïrriteerd en sarcastisch: “Nee, en zeker niet voor 1,8 miljoen! Voor 1,8 miljoen koop ik het nog liever zelf!”

Waylon woedend na zien van weerzinwekkend fragment

1. Er zijn talrijke verhalen over Waylon in het Gooi!
2. Het is overduidelijk dat hij niet blij is met deze situatie!
3. Een zanger reageert boos en sarcastisch…
4. Het loopt allemaal in de soep en dan is Bibi ook nog hoogzwanger
5. Ik voel mee met zijn zwangere partner…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven